|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:58 am
Prinee SERAFIN-VAMPIRE Prinee Ceść smile wszystkim, właśnie wr㩦#322;am od lekarza cze i jak tam było dobrze sie bawiłaś Świetnie xd Babka powiedziała że nie podoba jej się jedna z moich nerek i zleciła badania :/ no to cieawie a jak by sie jej nie podobała inna częśc ciała to co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:00 am
SERAFIN-VAMPIRE Prinee SERAFIN-VAMPIRE Prinee Ceść smile wszystkim, właśnie wr㩦#322;am od lekarza cze i jak tam było dobrze sie bawiłaś Świetnie xd Babka powiedziała że nie podoba jej się jedna z moich nerek i zleciła badania :/ no to cieawie a jak by sie jej nie podobała inna częśc ciała to co to pewnie też by zleciła badania ^^ wszystko, tylko nie pobieranie krwi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:01 am
wired_Yuki Solmir [ wink "to juz masz" co? wink XD wink hmmm? tylko sobie tak gmeram wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:02 am
Sayokun wired_Yuki no jakoś niemam faceta , i zaden , ktorego pytałam niechciał ze mna być , a chłopaka miałam tylko raz w zyciu crying sad szukam i szukam , i chłopaka se znaleść niemoge labudziak blaugh wyłączyli mi neta na chwilę sad za długo go znam , bysmy sie pozarli , a pozatym ma inną na oku , a moze ktos z was jest wolny i z trojmiasta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:03 am
Mae patataje!!! Wróciłam z oblewania urodzin kumpla i mam wyjebisty humor...poza tym dzisiaj leci "Legenda" z młodziutkim Cruisem i w ogóle ach och XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:03 am
Prinee SERAFIN-VAMPIRE Prinee SERAFIN-VAMPIRE Prinee Ceść smile wszystkim, właśnie wr㩦#322;am od lekarza cze i jak tam było dobrze sie bawiłaś Świetnie xd Babka powiedziała że nie podoba jej się jedna z moich nerek i zleciła badania :/ no to cieawie a jak by sie jej nie podobała inna częśc ciała to co to pewnie też by zleciła badania ^^ wszystko, tylko nie pobieranie krwi biggrin Nie. Wszystko, tylko nie punkcja zatokow ani jakakolwiek inna. Uwierz. Pobieranie krwi to pikuś. Say, pytałeś cleefa może?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:04 am
wired_Yuki Sayokun wired_Yuki no jakoś niemam faceta , i zaden , ktorego pytałam niechciał ze mna być , a chłopaka miałam tylko raz w zyciu crying sad szukam i szukam , i chłopaka se znaleść niemoge labudziak blaugh wyłączyli mi neta na chwilę sad za długo go znam , bysmy sie pozarli , a pozatym ma inną na oku , a moze ktos z was jest wolny i z trojmiasta? cholera nie mogłaś szukać chłopaka przed 14 lutym i około 3 w nocy wtedy byłem jeszcze wolny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:05 am
Rynn the Vampire Nie. Wszystko, tylko nie punkcja zatokow ani jakakolwiek inna. Uwierz. Pobieranie krwi to pikuś. Say, pytałeś cleefa może? punkcja zatoków hm... wbijąją igły ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:06 am
Delein Mae patataje!!! Wróciłam z oblewania urodzin kumpla i mam wyjebisty humor...poza tym dzisiaj leci "Legenda" z młodziutkim Cruisem i w ogóle ach och XD mowilem ze na druie mam Tom (ek)? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:06 am
Rynn the Vampire Nie. Wszystko, tylko nie punkcja zatokow ani jakakolwiek inna. Uwierz. Pobieranie krwi to pikuś. wszystko tylko nie linka na drzewie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:08 am
Solmir Delein Mae patataje!!! Wróciłam z oblewania urodzin kumpla i mam wyjebisty humor...poza tym dzisiaj leci "Legenda" z młodziutkim Cruisem i w ogóle ach och XD mowilem ze na druie mam Tom (ek)? XD*całuje* chyba ominąłeś ten fakt XD...no, wreszcie nie chodzisz goły...znaczy nie żeby mi to coś przeszkadzało heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:08 am
SERAFIN-VAMPIRE wired_Yuki Sayokun wired_Yuki no jakoś niemam faceta , i zaden , ktorego pytałam niechciał ze mna być , a chłopaka miałam tylko raz w zyciu crying sad szukam i szukam , i chłopaka se znaleść niemoge labudziak blaugh wyłączyli mi neta na chwilę sad za długo go znam , bysmy sie pozarli , a pozatym ma inną na oku , a moze ktos z was jest wolny i z trojmiasta? cholera nie mogłaś szukać chłopaka przed 14 lutym i około 3 w nocy wtedy byłem jeszcze wolny szkoda sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:10 am
*Wyłania sie z Cieni w okolicach drzwi do Biblioteki* Długo mnie nie było..... Witajcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:10 am
wiem no a tak nic niemoge próbować bo nie zabardzo podobają mi sie gry w dwa ognie ale chciał bym kiedyś z tobą normalnie pogadać w realu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:11 am
Prinee Rynn the Vampire Nie. Wszystko, tylko nie punkcja zatokow ani jakakolwiek inna. Uwierz. Pobieranie krwi to pikuś. Say, pytałeś cleefa może? punkcja zatoków hm... wbijąją igły ? razz Tak. Przebijają ci nią kość. Przez nos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|