|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:42 am
wired_Yuki ostatnio kuzyn powiedział ze jestem brzytka , a ja mu uwierzyłam no wiesz chłopacy i dziewczyny z rodziny to inny gatunek znajdzi se chlopaka a on będziwe ci mówił że jesteś piękna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:49 am
co tam wlasinie informa mi sie konczy ale zawsze zajze : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:50 am
niestety nie sad jeszcze nie taka ślicznotka sama to niemożliwe ajakiegoś może na oku cze nox jak tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:52 am
"to juz masz" co? wink XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:53 am
jeszcze nie taka ślicznotka sama to niemożliwe ajakiegoś może na oku cze nox jak tam no jakoś niemam faceta , i zaden , ktorego pytałam niechciał ze mna być , a chłopaka miałam tylko raz w zyciu crying sad szukam i szukam , i chłopaka se znaleść niemoge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:54 am
solmir skracaj cytaty bo jak sie kukus albo bee dowiedzą.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:56 am
wired_Yuki no jakoś niemam faceta , i zaden , ktorego pytałam niechciał ze mna być , a chłopaka miałam tylko raz w zyciu crying sad szukam i szukam , i chłopaka se znaleść niemoge oni albo już zajęci byli albo slepi albo głupi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki no jakoś niemam faceta , i zaden , ktorego pytałam niechciał ze mna być , a chłopaka miałam tylko raz w zyciu crying sad szukam i szukam , i chłopaka se znaleść niemoge labudziak blaugh wyłączyli mi neta na chwilę sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Prinee Ceść smile wszystkim, właśnie wr#322;am od lekarza cze i jak tam było dobrze sie bawiłaś Świetnie xd Babka powiedziała że nie podoba jej się jedna z moich nerek i zleciła badania :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:57 am
Solmir [ wink "to juz masz" co? wink XD wink hmmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|