|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:39 am
Point.Zer0 Czaruska 99 ( pełny Tal z bugg talem , Lidless [ z runkami ], soje i 10 cold skillerów ) Barb 97 ( nie pamiętam nic oprócz IK'a pełnego z runkami sweatdrop ) ja przez neta mało grałem każda postać na 99 smile teraz nie gram przez neta i daje na stronkę postacie smile (te domowe)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:40 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny ja jestem fanem nowej ery.................... ja jestem fanem finali film.................miodzio nie grałem w gry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:40 am
Point.Zer0 Mieszkam gdzie mieszkam , natomiast najlepiej czyjęsiew grach sprzed 2000 roku , a zwłaszcza kilka tytuł砹7 xd a gdzie mieszkasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:41 am
SERAFIN-VAMPIRE Point.Zer0 Mieszkam gdzie mieszkam , natomiast najlepiej czyjęsiew grach sprzed 2000 roku , a zwłaszcza kilka tytuł砹7 xd a gdzie mieszkasz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:41 am
SERAFIN-VAMPIRE Point.Zer0 Mieszkam gdzie mieszkam , natomiast najlepiej czyjęsiew grach sprzed 2000 roku , a zwłaszcza kilka tytuł砹7 xd a gdzie mieszkasz ja we wrocku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:43 am
Serafin , ciężko Ci będzie , bo to najbardziej poszukiwana z części , a nakład daawno się skończył...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:43 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny ja jestem fanem nowej ery.................... ja jestem fanem finali film.................miodzio nie grałem w gry to żałuj bracie bo są fajne dlatego poszukuje 7 na pc bo mam na psx kiedy go jeszcze miałem hmmmmm....może coś skołuje od oprzyjaciela...........jak będę miał to dam znać ok???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:47 am
Zer0 wysłałem ci 50 golda (niewiele ale zawsze coś) zatwierdź
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Serafin , ciężko Ci będzie , bo to najbardziej poszukiwana z części , a nakład daawno się skończył... wiem a nawet za piuraty działające był bym wdzięczy nox123 miał nawet by mi wysłał bo już sie co do tego umawialiśmy ale instalka mu sie zjechała i szlak to trafił jak by ktoś jednak miał dojście to niech da znać kiedy i za ile by to załatwił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ,będę kończył - odwalęlekcję , poćwiczę a potem moze odpalęsobie Syndicate Wars , Blood'a albo MDK - żegnam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:48 am
SERAFIN-VAMPIRE Point.Zer0 Serafin , ciężko Ci będzie , bo to najbardziej poszukiwana z części , a nakład daawno się skończył... wiem a nawet za piuraty działające był bym wdzięczy nox123 miał nawet by mi wysłał bo już sie co do tego umawialiśmy ale instalka mu sie zjechała i szlak to trafił jak by ktoś jednak miał dojście to niech da znać kiedy i za ile by to załatwił jak załatwie to tylko kosh przesyłki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:49 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE Point.Zer0 Serafin , ciężko Ci będzie , bo to najbardziej poszukiwana z części , a nakład daawno się skończył... wiem a nawet za piuraty działające był bym wdzięczy nox123 miał nawet by mi wysłał bo już sie co do tego umawialiśmy ale instalka mu sie zjechała i szlak to trafił jak by ktoś jednak miał dojście to niech da znać kiedy i za ile by to załatwił jak załatwie to tylko kosh przesyłki biggrin jak coś to tylko koszt przesyłki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:49 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE Point.Zer0 Serafin , ciężko Ci będzie , bo to najbardziej poszukiwana z części , a nakład daawno się skończył... wiem a nawet za piuraty działające był bym wdzięczy nox123 miał nawet by mi wysłał bo już sie co do tego umawialiśmy ale instalka mu sie zjechała i szlak to trafił jak by ktoś jednak miał dojście to niech da znać kiedy i za ile by to załatwił jak załatwie to tylko kosh przesyłki biggrin dzięki nox jeszcze do tego chciał 10 więc moge tobie tyle też przesłać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:50 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE Point.Zer0 Serafin , ciężko Ci będzie , bo to najbardziej poszukiwana z części , a nakład daawno się skończył... wiem a nawet za piuraty działające był bym wdzięczy nox123 miał nawet by mi wysłał bo już sie co do tego umawialiśmy ale instalka mu sie zjechała i szlak to trafił jak by ktoś jednak miał dojście to niech da znać kiedy i za ile by to załatwił jak załatwie to tylko kosh przesyłki biggrin dzięki nox jeszcze do tego chciał 10 więc moge tobie tyle też przesłać on ma świra na punkcie takich gier..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|