|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:19 am
Final Fantasy VII to teraz biały kruk , podobnie jak Quake czy Syndicate Wars - możesz sprawdzić na allegro , ale nie licz że szybko znajdziesz...
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei SERAFIN-VAMPIRE czy ktoś z was ma dojście do final fantasy VII na pc ...ja mam ...na konsoli nawet w to nie grałem xp ...PC ONLY!... ... ...właśnie ostatnio też miałem plan, żeby pograć sobie... ... a formalnie nazywam się Radioaktywny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei SERAFIN-VAMPIRE czy ktoś z was ma dojście do final fantasy VII na pc ...ja mam ...na konsoli nawet w to nie grałem xp ...PC ONLY!... ... ...właśnie ostatnio też miałem plan, żeby pograć sobie... ... Siema blaugh 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Final Fantasy VII to teraz biały kruk , podobnie jak Quake czy Syndicate Wars - możesz sprawdzić na allegro , ale nie licz że szybko znajdziesz... Witam wszystkich xd witaj *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Final Fantasy VII to teraz biały kruk , podobnie jak Quake czy Syndicate Wars - możesz sprawdzić na allegro , ale nie licz że szybko znajdziesz... Witam wszystkich xd Cześć 4laugh *przytulaaa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:20 am
Point.Zer0 Final Fantasy VII to teraz biały kruk , podobnie jak Quake czy Syndicate Wars - możesz sprawdzić na allegro , ale nie licz że szybko znajdziesz... Witam wszystkich xd Cześć Zer0 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:21 am
cirilla-chan Ja- Yosei ...znowu widzę kupe nowych ludzi (albo pozmieniali nicki cfaniaki) ...Witam wszystkich, których nie znałem... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...a z starymi znajomymi jzu sie nei przywitasz? stare ...przecież się przywitałem pare postów wcześniej... ...tylko potem przywitałem się powtórnie z osobami, których nie zanm, bo wypada sie przedstawić...nie czepiaj się, bo chory jestem i nie kontaktuje z lekka... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jeshcze mi nie odpowiedzieliście jak moja sygnaturka..............fajna????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Final Fantasy VII to teraz biały kruk , podobnie jak Quake czy Syndicate Wars - możesz sprawdzić na allegro , ale nie licz że szybko znajdziesz... Witam wszystkich xd Dzieńdobry smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:22 am
Ja- Yosei cirilla-chan Ja- Yosei ...znowu widzę kupe nowych ludzi (albo pozmieniali nicki cfaniaki) ...Witam wszystkich, których nie znałem... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...a z starymi znajomymi jzu sie nei przywitasz? stare ...przecież się przywitałem pare postów wcześniej... ...tylko potem przywitałem się powtórnie z osobami, których nie zanm, bo wypada sie przedstawić...nie czepiaj się, bo chory jestem i nie kontaktuje z lekka... ... Też jestem chora biggrin za poł godziny ide do lekarza :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:22 am
Ja- Yosei cirilla-chan Ja- Yosei ...znowu widzę kupe nowych ludzi (albo pozmieniali nicki cfaniaki) ...Witam wszystkich, których nie znałem... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...a z starymi znajomymi jzu sie nei przywitasz? stare ...przecież się przywitałem pare postów wcześniej... ...tylko potem przywitałem się powtórnie z osobami, których nie zanm, bo wypada sie przedstawić...nie czepiaj się, bo chory jestem i nie kontaktuje z lekka... ... cirilla ma dzisiaj słaby humor crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:23 am
radioaktywny jeshcze mi nie odpowiedzieliście jak moja sygnaturka..............fajna???? No - nic nadzwyczajnego przynajmniej jak dla mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:24 am
Point.Zer0 radioaktywny jeshcze mi nie odpowiedzieliście jak moja sygnaturka..............fajna???? No - nic nadzwyczajnego przynajmniej jak dla mnie xd pocinash trochę w diablo?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:24 am
Prinee - idź i wyzdrowiej , potem będziesz na Gai siedziaa do woli xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:26 am
radioaktywny Point.Zer0 radioaktywny jeshcze mi nie odpowiedzieliście jak moja sygnaturka..............fajna???? No - nic nadzwyczajnego przynajmniej jak dla mnie xd pocinash trochę w diablo????? Myszkę zaklikałem kiedy wyszło Diablo , potem prawie drugą w Hellfire - miałem obydwie oryginalne , do tej pory mam pudełka. Diablo 2 było już gorsze chociarz ciąłem w nie też koło pół roku, a w LoD'a grałem po necie. EDIT - Diablo 2 też mam oryginał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|