|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:13 am
cirilla-chan Kennnny_Rules radioaktywny Kennnny_Rules radioaktywny dobra koniec tych........................................obrażanek mrgreen no to o czym gadamy???? .......eeeeeeeeeeeeeee....... moze o mangach? blaugh NIE ! gonk . plzzzzz nie..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:15 am
dostalem nowy wiatrak do procesora, tylko go wsadze i zaraz wruce !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:15 am
czy ktoś z was ma dojście do final fantasy VII na pc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:16 am
_cleef_ dostalem nowy wiatrak do procesora, tylko go wsadze i zaraz wruce !! ok..............................będzie chłodniej (atmosfera na święta) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:16 am
...znowu widzę kupe nowych ludzi (albo pozmieniali nicki cfaniaki) ...Witam wszystkich, których nie znałem... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:17 am
SERAFIN-VAMPIRE czy ktoś z was ma dojście do final fantasy VII na pc Nieeeeeeeeeeeee.......... crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:17 am
Wie ktoś ile kosztuja kapcie pingwinki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:18 am
SERAFIN-VAMPIRE czy ktoś z was ma dojście do final fantasy VII na pc ...ja mam ...na konsoli nawet w to nie grałem xp ...PC ONLY!... ... ...właśnie ostatnio też miałem plan, żeby pograć sobie... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...znowu widzę kupe nowych ludzi (albo pozmieniali nicki cfaniaki) ...Witam wszystkich, których nie znałem... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...eeee tam nie taki nowy nie było cię kidy ja byłem nazywam się Wojtek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...znowu widzę kupe nowych ludzi (albo pozmieniali nicki cfaniaki) ...Witam wszystkich, których nie znałem... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...a z starymi znajomymi jzu sie nei przywitasz? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|