|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:53 am
radioaktywny Prinee czesc wszystkim ej mam eek ale nie ma pinlinka ani nic nie lata gonk co mam zrobić? zjechałaś w d22; stronny???? aha fakt zpaomniałam że jeśli nie można znalesc to na dole jest link ^^ ale był taki drobny że ledwo go zauważyłam ^^ dzięki *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:54 am
czesc, ciebie nei znam pani Prinee tez nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:55 am
Prinee radioaktywny Prinee czesc wszystkim ej mam eek ale nie ma pinlinka ani nic nie lata gonk co mam zrobić? zjechałaś w d22; stronny???? aha fakt zpaomniałam że jeśli nie można znalesc to na dole jest link ^^ ale był taki drobny że ledwo go zauważyłam ^^ dzięki *przytula* nje ma cio sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:55 am
cirilla-chan czesc, ciebie nei znam pani Prinee tez nie biggrin Cześć biggrin jestem nowa biggrin dlatego mnie nie znasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:56 am
Prinee cirilla-chan czesc, ciebie nei znam pani Prinee tez nie biggrin Cześć biggrin jestem nowa biggrin dlatego mnie nie znasz smile milo poznac *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan czesc, ciebie nei znam pani Prinee tez nie biggrin ale mnie tak *przyyyytulas* biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee cirilla-chan czesc, ciebie nei znam pani Prinee tez nie biggrin Cześć biggrin jestem nowa biggrin dlatego mnie nie znasz smile uuuuuuuuuuuuuuu...........nieźle z postami stoish biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:57 am
radioaktywny cirilla-chan czesc, ciebie nei znam pani Prinee tez nie biggrin ale mnie tak *przyyyytulas* biggrin biggrin biggrin tak tak ciebei kojarze *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:57 am
cirilla-chan radioaktywny cirilla-chan czesc, ciebie nei znam pani Prinee tez nie biggrin ale mnie tak *przyyyytulas* biggrin biggrin biggrin tak tak ciebei kojarze *przytul* uśmiechnij się crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:58 am
cirilla-chan Prinee cirilla-chan czesc, ciebie nei znam pani Prinee tez nie biggrin Cześć biggrin jestem nowa biggrin dlatego mnie nie znasz smile milo poznac *podaje lapke* mnie też miło smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:59 am
radioaktywny uśmiechnij się crying crying crying crying eek o co chodzi? stare biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:00 am
cirilla-chan radioaktywny uśmiechnij się crying crying crying crying eek o co chodzi? stare biggrin żyj teraźniejszością................................................ crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:01 am
cirilla-chan radioaktywny uśmiechnij się crying crying crying crying eek o co chodzi? stare biggrin stare to ty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:01 am
radioaktywny cirilla-chan radioaktywny uśmiechnij się crying crying crying crying eek o co chodzi? stare biggrin żyj teraźniejszością................................................ crying crying crying crying crying o.O sorry ale cpales cos czy co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|