|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:34 am
witaj
Kuba chwilowo zaczął się ruszać w łóżku ... więc może i on sie na Gaie wtoczy XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:34 am
Sayokun Miss_Karina jak ja weszlam to nie powitaliscie stare ... ja cię przywitałem stressed O.o pseplasam sweatdrop moglam nie zauwazyc sweatdrop Fifi- u mnie ok, wlasnie nabijam posty oraz goldy na studenckim komnpie xd zeby bylo smieszniej to aby dostac sie do tego forum musze zaczynac z mapy xp tu nie ma gdzie zapisac linka sweatdrop Gosc z kraka? O.o a czemu nie w szkole i nie uczysz sie? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:36 am
wywlok666 witaj
Kuba chwilowo zaczął się ruszać w łóżku... więc może i on sie na Gaie wtoczy XDDDD O.o czescik whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:36 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina jak ja weszlam to nie powitaliscie stare ... ja cię przywitałem stressed O.o pseplasam sweatdrop moglam nie zauwazyc sweatdrop Fifi- u mnie ok, wlasnie nabijam posty oraz goldy na studenckim komnpie xd zeby bylo smieszniej to aby dostac sie do tego forum musze zaczynac z mapy xp tu nie ma gdzie zapisac linka sweatdrop Gosc z kraka? O.o a czemu nie w szkole i nie uczysz sie? xd xd no wiesz ... *patrzy sobie po suficie i podłodze* szkoła daleko ... i zimno ... XDDDDDDDDDDDDDDDDDD i już dość sie nauczyłam ostatnio XDDDDDD wiec teraz sie odstresowuje i siedze z koleżanką biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:40 am
wywlok666 witaj
Kuba chwilowo zaczął się ruszać w łóżku ... więc może i on sie na Gaie wtoczy XDDDD to nieiech sie wtoczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:41 am
wired_Yuki wywlok666 Kuba chwilowo zaczął się ruszać w łóżku ... więc może i on sie na Gaie wtoczy XDDDD to nieiech sie wtoczy xd wlasnie XD wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:41 am
[Blue Blood] cirilla-chan [Blue Blood] Kukus... Kukus, gdzie jestes? *pogwizduje i klepie reka w kolano* No, skasuj posta, skasuj posta, gdzie jest post? Dostaniesz ciasteczko xd xp o.O eek xd whee ciekawee... sweatdrop Prawda? Ile ciekawych rzeczy moze nauczyc sie takie zwierzatko wink No Kukus *pogwizduje* pokaz wszystkim sztuczke, pokaz ehhh xd daj mu spokoj... musisz sie drzaznic? xd nic dobrego z tego nie wyniknie sweatdrop czesc Yuki^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:45 am
Ok, ja juz ide ^^" zaraz kolejne rysowanie whee moze bede wieczorkiem ^^ papusie wam whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:45 am
cirilla-chan ehhh xd daj mu spokoj... musisz sie drzaznic? xd nic dobrego z tego nie wyniknie sweatdrop czesc Yuki^^ ave , jak zycie mija? ja sie zerwałam dzisiaj ze szkółki bo porprostu zle sie czułam , głodny wampirek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:46 am
wired_Yuki cirilla-chan ehhh xd daj mu spokoj... musisz sie drzaznic? xd nic dobrego z tego nie wyniknie sweatdrop czesc Yuki^^ ave , jak zycie mija? ja sie zerwałam dzisiaj ze szkółki bo porprostu zle sie czułam , głodny wampirek jakos elci, chora jestem... XD a jescze dzisiaj sie do telewizji wybieram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:47 am
na chwilke znikam kochani,
bye bye ;**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:47 am
cirilla-chan wired_Yuki cirilla-chan ehhh xd daj mu spokoj... musisz sie drzaznic? xd nic dobrego z tego nie wyniknie sweatdrop czesc Yuki^^ ave , jak zycie mija? ja sie zerwałam dzisiaj ze szkółki bo porprostu zle sie czułam , głodny wampirek jakos elci, chora jestem... XD a jescze dzisiaj sie do telewizji wybieram. do telewizji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:48 am