|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 3:27 am
Ja kilka dni temu skończyłem Piramidy i teraz za Naukę Świata Dysku się zabieram, ale strasznie to dziwne jest, bo to bardziej naukowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 7:57 am
dziękuję, dziekuję. A teraz owacje na stojąco. /jestem wcześniej w warszawie Kamilo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 1:52 pm
Obejrzyjcie pierwszy filmik burning_eyes burning_eyes burning_eyes Nie wiem czemu nie mogę wrzucić bezpośredniego linku... Taka chwila to dla sportowca tragedia. Jak to zobaczyłem to mnie wryło. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 29, 2008 9:25 am
o boże...
biedny człowiek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 29, 2008 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 11:35 am
a ja oglądałam !
biedny gracjan. ewa zauważyła, że nie wszystkim się Jego "sztuka" podoba, a On na to, że Go nazywają "gejem, pedałem, mówią żeby poszedł do psychiatry" miał taką minkę, że po prostu miałam ochotę przygarnąć kropka :< i śpiewał piosenki. i był Jego wujek, który miał 81 lat (!). u nich chyba rodzinne, że wszyscy się tak dobrze "trzymają", bo gracjan też nie wygląda na 46 :] jest po prostu strasznie zdziecinniały. zresztą był w programie gość nieskończoność razy gorszy niż nasz naturysta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 11:40 am
Zadebiutował w telewizji piosenką "Moje szalone życie". Chociaż moim zdaniem powinien wykonać "Internet" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 11:58 am
ahahahaha.
dokładnie! mój internecie, mój przyjacielu :d ale w sumie biedny człowiek to jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 1:17 pm
Jeżeli jest zadowolony to ja nie widzę problemu. 3nodding
Z innej beczki: Co sądzicie o googlowej przeglądarce? Mi wydaje się, że jest fajna. Jeszcze muszę dużo rzeczy obcykać, bo przed chwilą ściągnąłem, ale póki co to mi się podoba. Pozostaje jeszcze kwestia biezpieczeństwa, której sam nie mogę sprawdzić. Trzeba będzie poczekać na opinie ekspertów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 9:18 am
jest szczęśliwy, bo daje radość innym.
nie wiem, nie ściągałam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 10:37 am
googlowa? to ciekawe, ale dopiero jak zdobędzie jakąś nagrodę, to zobaczymy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 12:10 pm
Nie wiem czy to tylko w becie ma tak wyglądać, ale nie działa na niej żaden filmik z youtube'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 12:52 pm
a flasha nie można zainstalować? btw. to dziwne, bo youtube chyba należy do google mad d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|