|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:05 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one to pytanie chyba zadaje opcy? te pytanie zadawal takze Ozz ale ze zadnego z nich tu nie ma...ja musialem podtrzymac tradycje xd czarne a ty jakie ^_^ xd xd twisted bokserki w duza szaro-biala krate fajnie ^_^ dobra ja ide spac juz oczy same mi sie kleja...jeszcze cie kiedys dorwe i dowiem sie co kombinujesz dobranoc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:07 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one to pytanie chyba zadaje opcy? te pytanie zadawal takze Ozz ale ze zadnego z nich tu nie ma...ja musialem podtrzymac tradycje xd czarne a ty jakie ^_^ xd xd twisted bokserki w duza szaro-biala krate fajnie ^_^ dobra ja ide spac juz oczy same mi sie kleja...jeszcze cie kiedys dorwe i dowiem sie co kombinujesz dobranoc twisted nie moge sie doczekac wink dobranoc...karaluchy pod poduchy i takie tam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 12:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 1:34 am
Kiray nie wiem czy przydatna...My jestesmy wysoko wyspecjalizowana grupa Moderatorow, dzialamy sprawiedliwie i wszystko co czynimy jst zgodne z tajnym regulaminem RP...regulamin jest tak tajny ze My nawet o nim nic nie wiemy xd xd a tak na serio panuja tu luzy wiec nikomu nie grozi ban...no chyba ze ktos zostanie zbanowany w sposob losowy...czyli na chybil-trafil wink partizano to ty tez modem jestes? ladafak? pirate to teraz wiem ze mi tu nic nie grozi w sumie.....hehehehe vila la revolution! *wychyla z gwinta butelczyne bimberku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:25 am
revcat Kiray nie wiem czy przydatna...My jestesmy wysoko wyspecjalizowana grupa Moderatorow, dzialamy sprawiedliwie i wszystko co czynimy jst zgodne z tajnym regulaminem RP...regulamin jest tak tajny ze My nawet o nim nic nie wiemy xd xd a tak na serio panuja tu luzy wiec nikomu nie grozi ban...no chyba ze ktos zostanie zbanowany w sposob losowy...czyli na chybil-trafil wink partizano to ty tez modem jestes? ladafak? pirate to teraz wiem ze mi tu nic nie grozi w sumie.....hehehehe vila la revolution! *wychyla z gwinta butelczyne bimberku. hehehe...mowiac szczrze ja bylem modem wczesniej nic opcy czy racqel...tylko sie pojawilem a zostalem nim mianowany...nie ma to jak kontkaty xd wink Rev masz racje nic Ci tu nie grozi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:43 am
oi! panie Kapitanie moze sobie wypijemy po szklanecce *wyjmuje butelke i polewa po szklankach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:12 am
Kiray Ozzwald sytuacja jest beznadziejna a ja nie wiem co zrobic by rozmowy tutaj czesciej sie odbywaly... faktycznie sytuacja nie jest za ciekawa...moze to tylko kryzys chwilowy? jak sie nic nie poprawi wprowadzimy jakies drastyczne srodki...tylko jeszcze nie wiem jakie xd losowy ban! tak, zeby ozywic atmosfere.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:17 am
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray masz interesujacy sig biggrin dziekooje bardzo szkoda ze nie moge powiedziec tego samego o twoim ^_^ tak ostatnio spodobala mi sie tworczosc beksinskiego xd twisted hehe...no nie ma sprawy xp xd moze kiedys jakis umieszcze... a o Beksinskim nigdy nie slyszalem sweatdrop xd stare kilka miechow temu bylo glosno o nim zabil sie albo ktos go zabil nie pamietam ogolnie troche narwany facet jak ijego cala rodzina jego syn nawet sypial w trumnie ale fajne ma obrazy mrgreen xd twisted Beksinski junior popelnil samobojstwo, to ze sypial w trumnie to plotki ktore sam rozpuscil, prowadzil w PR3 bardzo przyjemnie audycje muzyczne bardzi pozno w nocy - ciezka, klimatyczna muzyka. A seniora zabil jakis chlopaczek, bo nie chcial mu pozyczyc pieniedzy... smutne, tak utalentowana osoba ginie z trywialnego powodu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:19 am
Kiray twisted_only_one juz tam zagladalam ale jakos nie zwrocilam uwagi na modow oczywiscie wiem ze opcy bee i ozzy sa modami...no i teraz ty smile hmmmmmm taka znajomosc moze byc przydatna wink xd xd twisted nie wiem czy przydatna...My jestesmy wysoko wyspecjalizowana grupa Moderatorow, dzialamy sprawiedliwie i wszystko co czynimy jst zgodne z tajnym regulaminem RP...regulamin jest tak tajny ze My nawet o nim nic nie wiemy xd xd a tak na serio panuja tu luzy wiec nikomu nie grozi ban...no chyba ze ktos zostanie zbanowany w sposob losowy...czyli na chybil-trafil wink zeby sprawiedliwosci stalo sie zadosc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:21 am
Ide na Poland sie posmiac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:57 am
Kiray oi! panie Kapitanie moze sobie wypijemy po szklanecce *wyjmuje butelke i polewa po szklankach* oi! pijemy! *wychyla szklaneczke* melduje towarzysze ze kolejna partia bimberku jest juz gotowa do spozycia......czeka w piwnicy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 5:11 am
revcat Kiray oi! panie Kapitanie moze sobie wypijemy po szklanecce *wyjmuje butelke i polewa po szklankach* oi! pijemy! *wychyla szklaneczke* melduje towarzysze ze kolejna partia bimberku jest juz gotowa do spozycia......czeka w piwnicy... xd no to pijmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 5:52 am
racqel Beksinski junior popelnil samobojstwo, to ze sypial w trumnie to plotki ktore sam rozpuscil, prowadzil w PR3 bardzo przyjemnie audycje muzyczne bardzi pozno w nocy - ciezka, klimatyczna muzyka. A seniora zabil jakis chlopaczek, bo nie chcial mu pozyczyc pieniedzy... smutne, tak utalentowana osoba ginie z trywialnego powodu... oprocz tego Tomek Beksiński w genialny sposob przetluczul Monty Pythona i pisal swietne felietony w "Tylko Rock'u" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:52 am
opcy racqel Beksinski junior popelnil samobojstwo, to ze sypial w trumnie to plotki ktore sam rozpuscil, prowadzil w PR3 bardzo przyjemnie audycje muzyczne bardzi pozno w nocy - ciezka, klimatyczna muzyka. A seniora zabil jakis chlopaczek, bo nie chcial mu pozyczyc pieniedzy... smutne, tak utalentowana osoba ginie z trywialnego powodu... oprocz tego Tomek Beksiński w genialny sposob przetluczul Monty Pythona i pisal swietne felietony w "Tylko Rock'u" 3nodding i w ogole duzo fajnych rzeczy robil, tylko, ze byl zbyt wrazliwy i sie to zle skonczylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|