|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 11, 2013 8:21 am
III Slash III Yuki Naoto III Slash III eladtam a befektetéseim jó részét, így tudtam ma venni egy Angel Mini Wingst! smile Nem kis teljesítmény eek gratulálok! legalább egy kicsit olcsóbban sikerült megvenned? Köszi! biggrin ilyen nagy itemeknél a marketplaces ár már nem számít. 156 millió volt, ami most átlagos érte exchangen. Már csak avit kéne tudni hozzá csinálni smile mindig ez a legnagyobb probléma biggrin megveszed azt a bizonyos hőn áhított dolgot, és nem tudsz hozzá avit kreálni biggrin nekem mindig silánynak tűnnek a régi dolgaim az újhoz képest, ami újabb vásárlási kényszerérzethez vezet >.< 156 millió... az... jó.... sok biggrin naaaaaagyoooooon kitartó vagy cat_surprised én már rég elköltöttem volna sok olcsóbb dologra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 11, 2013 8:34 am
Yuki Naoto III Slash III Yuki Naoto III Slash III eladtam a befektetéseim jó részét, így tudtam ma venni egy Angel Mini Wingst! smile Nem kis teljesítmény eek gratulálok! legalább egy kicsit olcsóbban sikerült megvenned? Köszi! biggrin ilyen nagy itemeknél a marketplaces ár már nem számít. 156 millió volt, ami most átlagos érte exchangen. Már csak avit kéne tudni hozzá csinálni smile mindig ez a legnagyobb probléma biggrin megveszed azt a bizonyos hőn áhított dolgot, és nem tudsz hozzá avit kreálni biggrin nekem mindig silánynak tűnnek a régi dolgaim az újhoz képest, ami újabb vásárlási kényszerérzethez vezet >.< 156 millió... az... jó sok biggrin naaaaaagyoooooon kitartó vagy cat_surprised én már rég elköltöttem volna sok olcsóbb dologra xd ügyes vagy 3nodding Lehet ugyanaz lesz a sorsa, mint a devil tailnek, eladom azt gyűjtök egy még nagyobb tárgyra. biggrin Engem Gaian mindig is jobban érdekelt maga a folyamat, mint a végeredmény. Szóval jobban élvezem a gold gyűjtését, mint az avik kreálását, bár az utóbbi 3 évben nem csináltam kb semmit az is igaz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 11, 2013 8:42 am
III Slash III Lehet ugyanaz lesz a sorsa, mint a devil tailnek, eladom azt gyűjtök egy még nagyobb tárgyra. biggrin Engem Gaian mindig is jobban érdekelt maga a folyamat, mint a végeredmény. Szóval jobban élvezem a gold gyűjtését, mint az avik kreálását, bár az utóbbi 3 évben nem csináltam kb semmit az is igaz biggrin persze a fiúknál nincs meg ez az ösztönös változtatási idegbaj, amit magamon és néhány női társamon tapasztalok gaia-n de ehhoz képest jól elvagy az öltöztetgetéssel is biggrin kb ez a 4. avid ami ma látok emotion_c8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 11, 2013 9:27 am
Yuki Naoto III Slash III Lehet ugyanaz lesz a sorsa, mint a devil tailnek, eladom azt gyűjtök egy még nagyobb tárgyra. biggrin Engem Gaian mindig is jobban érdekelt maga a folyamat, mint a végeredmény. Szóval jobban élvezem a gold gyűjtését, mint az avik kreálását, bár az utóbbi 3 évben nem csináltam kb semmit az is igaz biggrin persze a fiúknál nincs meg ez az ösztönös változtatási idegbaj, amit magamon és néhány női társamon tapasztalok gaia-n de ehhoz képest jól elvagy az öltöztetgetéssel is biggrin kb ez a 4. avid ami ma látok emotion_c8 Naja én elvagyok egy avival elég sokáig ha egyszer összejön smile Ezt az avit meg már nem én csináltam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 11, 2013 1:31 pm
Yuki Naoto III Slash III Lehet ugyanaz lesz a sorsa, mint a devil tailnek, eladom azt gyűjtök egy még nagyobb tárgyra. biggrin Engem Gaian mindig is jobban érdekelt maga a folyamat, mint a végeredmény. Szóval jobban élvezem a gold gyűjtését, mint az avik kreálását, bár az utóbbi 3 évben nem csináltam kb semmit az is igaz biggrin persze a fiúknál nincs meg ez az ösztönös változtatási idegbaj, amit magamon és néhány női társamon tapasztalok gaia-n de ehhoz képest jól elvagy az öltöztetgetéssel is biggrin kb ez a 4. avid ami ma látok emotion_c8 Én vagyok a bűnös ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 19, 2013 12:20 am
(Tegnap volt). Kiderült, hogy csak megy az új kártyaolvasóm, csak nem minden gép van oda érte. Egyik gyógyszerből kevesebbet adtak, mint ami a recepten volt, vissza kellett mennem -.-" Szerencsére visszanézte a patikás, elnézést kért és adta a hiányzó dobozt (nem nekem kell a gyógyszer, csak kézbesítek családon belül...). És aztán este sikeresen beszereltem Xanvie gépébe az új DVD írót (SATA kábeles), jól megy szerencsére smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 19, 2013 3:25 am
Igazából tegnap, de végre engedtem a csábításnak, és megvettem a Gogh Reedet, így tovább léphetek a questemen a Fallen Wishre. Emellett megszereztem a szükséges darabokat a halloweeni jelmezemhez ÉS még maradt is egy rahedli lóvéságom. biggrin Egyébként ma vágom meg az idei évad első rádióműsorát, amit holnap hallgathattok majd a rádiónkon. :3 Ha kell, mellékelek majd elérhetőséget.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 19, 2013 11:00 am
DemiMurgos Egyébként ma vágom meg az idei évad első rádióműsorát, amit holnap hallgathattok majd a rádiónkon. :3 Ha kell, mellékelek majd elérhetőséget. Simán! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 20, 2013 5:57 am
Nnnna, ma 16:35-kor startol az adásunk a rádiónkban, aki tud, hallgasson bele élőben, aki nem, az csipogjon, aztán megkapja podcastban! :3 http://www.mediakapu.hu/radio Itt éritek el csodás, éteri hanguk. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 20, 2013 2:30 pm
Ma varrtam egy kesztyűt magamnak. Vagyis tegnap éjjel 3kor de az ugye már ma volt. És máris mindjárt megint holnap van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 21, 2013 8:30 am
Egyik statisztatárssal összefutottam egy bevásárlóban és később meg behívtak hétfő hajnalra. Nem imádok korán kelni, de legalább nem nyuvadok ki az éjszakai forgatástól sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 21, 2013 11:02 am
Lucia Borgia Ma varrtam egy kesztyűt magamnak. Vagyis tegnap éjjel 3kor de az ugye már ma volt. És máris mindjárt megint holnap van... Képet tudsz mutatni? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 21, 2013 1:29 pm
Molylepke Lucia Borgia Ma varrtam egy kesztyűt magamnak. Vagyis tegnap éjjel 3kor de az ugye már ma volt. És máris mindjárt megint holnap van... Képet tudsz mutatni? biggrin rengeteg csipkés meg könyékig érő kesztyűm van már,de akartam egyet a hétköznapokra is,úgyhogy nem nagy durranás,semmi extra... de azért ezt is feldobtam egy fodrozott szatén szalaggal,hogy ne legyen annyira uncsi,talán a kézfej közepére még egy masni sem lenne túlzás biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 22, 2013 3:49 am
Lucia Borgia rengeteg csipkés meg könyékig érő kesztyűm van már,de akartam egyet a hétköznapokra is,úgyhogy nem nagy durranás,semmi extra... de azért ezt is feldobtam egy fodrozott szatén szalaggal,hogy ne legyen annyira uncsi,talán a kézfej közepére még egy masni sem lenne túlzás biggrin  *___________* Klassz lett! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 23, 2013 4:29 pm
Ma eladtam a felhalmozott Philosopher's Cache-jeimet, darabja 310k-ért ment el. A befolyt milliókból megvettem Unlucky cicát. cat_smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|