|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:03 pm
Dobra pytanie moi kochani perwersyjni gaianie
Ktore beda na Echikonie? wtym roku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 4:05 pm
ZebraDeath z innej beczki - kto zna mangę/anime Bleach? Podobno jakaś super-nowość... Dwie strony w stecz ... było to samo pytanie wiec sie tam kieruje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:54 am
BeeWolf ZebraDeath z innej beczki - kto zna mangę/anime Bleach? Podobno jakaś super-nowość... Dwie strony w stecz ... było to samo pytanie wiec sie tam kieruje. co mam poradzić, że jestem ODROBINKE opóźniona!? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 1:42 am
BeeWolf Dobra pytanie moi kochani perwersyjni gaianie Ktore beda na Echikonie? wtym roku ? a gdzie to jest? bo jak w Warszawie to może skoczę pokupować sobie pierdół...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 3:18 am
czy ktos wie co sie stalo z wroclawską BAKĄ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 4:12 am
eee, dobra, już mam info o BACE: MOŻE się odbędzie. organizatorzy bardzo sie starają. prawdopodobie listopad. więcej infa na stronie: http://baka.swat.pl/forumTopic.sx?id=9 (to forum na którym piszą co i jak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 7:01 am
BeeWolf ZebraDeath eee, dobra, już mam info o BACE: MOŻE się odbędzie. organizatorzy bardzo sie starają. prawdopodobie listopad. więcej infa na stronie: http://baka.swat.pl/forumTopic.sx?id=9 (to forum na którym piszą co i jak) Tak tyz o tym slyszałem.. Dla Yuki info... http://www.ecchicon.glt.pl/ Jesteś taki kochany... xd Bartnicza 02? Toż to moje tereny prawie... Dom Kultury "Świt"? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 11:41 pm
kurrrrde no, dlaczego ja w Wawie nie mieszkam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:40 am
ZebraDeath kurrrrde no, dlaczego ja w Wawie nie mieszkam... crying a co ja ma powiedziec, mieszkam na drugim koncu polski xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:41 am
Rin_Youkai ZebraDeath kurrrrde no, dlaczego ja w Wawie nie mieszkam... crying a co ja ma powiedziec, mieszkam na drugim koncu polski xd We Wrocławiu jest o wiele więcej konwentów... gdy jeszcze wychodziło "Kawaii" co miesiąc patrzyłam do rubryczki "konwenty" i mało kiedy widziałąm zapowiedź czegoś w stolicy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:56 am
EvilYuki Rin_Youkai ZebraDeath kurrrrde no, dlaczego ja w Wawie nie mieszkam... crying a co ja ma powiedziec, mieszkam na drugim koncu polski xd We Wrocławiu jest o wiele więcej konwentów... gdy jeszcze wychodziło "Kawaii" co miesiąc patrzyłam do rubryczki "konwenty" i mało kiedy widziałąm zapowiedź czegoś w stolicy. On tez odpada .o. mnie jedynie puszcza w poblizu 100 km :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 9:24 am
Kawaii miało siedzibe we Wrocu. Tak samo Mangazyn (w końcu to ta sama ekipa)
Zal mi tyłek ściska, że to już sie skonczyło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:05 am
ZebraDeath Kawaii miało siedzibe we Wrocu. Tak samo Mangazyn (w końcu to ta sama ekipa) Zal mi tyłek ściska, że to już sie skonczyło... siem niem dziwiem... nie kupowali, bo szkoda kasy - pismo zbankrutowało. Najbardziej mi szkoda Mr. Jedi, koleś w to wszystko tyle pracy wkładał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:36 am
EvilYuki ZebraDeath Kawaii miało siedzibe we Wrocu. Tak samo Mangazyn (w końcu to ta sama ekipa) Zal mi tyłek ściska, że to już sie skonczyło... siem niem dziwiem... nie kupowali, bo szkoda kasy - pismo zbankrutowało. Najbardziej mi szkoda Mr. Jedi, koleś w to wszystko tyle pracy wkładał... znam paru ludzi, którzy po dłuższym czasie nie mogli na niego patrzeć xp ale wina leży po stronie fanów, niestety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|