Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Martinespl

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 4:41 am

Krol lew wymiata.
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 4:46 am

A ja tylko pierwszą część oglądałem...
Sequel'e są zazwyczaj gorsze xD

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 4:48 am

druga była banalna i przewidywalna, ale zajebiaszcza.
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 5:09 am

No a trzecie, no.. to bylo hakuna matata.

Martinespl

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 6:28 am

ichabot

Ad. Lopatka: Oby Ci się nie trafiło tak jak mi, że pobierają mi krew akurat kiedy mam najmniej lekcji w tygodniu...

Wypadło dzisiaj. Wezwali mnie w połowie matmy. Wypełniłam kwestionariusz, podeszłam do rejestracji, potem do badania. Zaczęli mi macać lewą rękę, potem prawą i znowu lewą. Dostałam dyskwalifikację na 2 lata z powodu zbyt słabego układu żył. (czy jakoś tak)

(jak trzeba pobrać krew do badania to nie marudzą, a jak chcę dać z własnej woli to się nie zgadzają ;p)
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 7:01 am

U mnie kilka osób w klasie też nie mogło oddać. Za to teraz zrobił mi się taki wielki siniak w miejscu skąd pobrano mi krew O_o

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 7:15 am

ja nie mogę oddawać krwi... sweatdrop mam za słaby układ krwionośny i do tego biorę antykoncepty.
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 10:37 am

ichabot
U mnie kilka osób w klasie też nie mogło oddać. Za to teraz zrobił mi się taki wielki siniak w miejscu skąd pobrano mi krew O_o

7 osób się zgłosiło, 2 wymiękły przy wzywaniu do czytelni, jeden nie mógł ze względu na białą plamę na włosach (nie wiem jak to się fachowo nazywa), jednemu nie pozwolili, bo zrobiło mu sie słabo zaraz przed wejściem na fotel, więc tylko 2 dotrwało.

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 12:17 pm

ZebraDeath
ja nie mogę oddawać krwi... sweatdrop mam za słaby układ krwionośny i do tego biorę antykoncepty.

a tak btw. to może mi ktoś powiedzieć, czy uszkadzanie w taki sposób naczyń krwionośnych (tzn przez pobieranie krwi) ma jakikolwiek znaczący wpływ na ich choroby w starszym wieku? Coś o tym słyszałem, ale nie potrafię powiedzieć, czy to prawda... ninja

Lopatka

7 osób się zgłosiło, 2 wymiękły przy wzywaniu do czytelni, jeden nie mógł ze względu na białą plamę na włosach (nie wiem jak to się fachowo nazywa), jednemu nie pozwolili, bo zrobiło mu sie słabo zaraz przed wejściem na fotel, więc tylko 2 dotrwało.

O_O
Tylko tyle osób się zgłosiło? U mnie w klasie było 2 razy więcej chętnych. Krew mogła oddać większość...

Chociaż w szkole i tak zebrano mniej niż chciano, bo miało być 50 osób minimum. Było na pewno mniej, z tego co słyszałem.

sweatdrop
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 4:11 am

Pisałem dzisiaj maturę próbną z j. Polskiego! xDDDD
Miałem rozprawkę na temat "Narodziny zbrodniarza" na podstawie "Makbeta" Szekspira. Wydaje mi się, że napisałem nie na temat, ale co tam, śmiesznie było. xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Joube

PostPosted: Wed Nov 26, 2008 5:45 am

no to gratuluje Panu ;D
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 9:25 am

*cieszy sie, ze juz nigdy nie bedzie miala polskiego*

moze to malo chwalebne, ale dzisiaj na zomgu jakis gosc utlukl mi robala, z ktorym akurat mialam watpliwa przyjemnosc potyczke toczyc. lekko wsciekla poszlam w gore do skrzyni, bo akurat sie zamykala. gosc sie pojawil tuz za mna, gdy juz zatluklam jednego robala i zostal zaatakowany. ubilam jeszcze 1, poczekalam, az on da rade reszcie, zabralam zawartosc skrzyni i z dzika radoscia sie wylogowalam.
pomysli chlopiec nastepnym razem

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 9:46 am

Wilkus, jesteś zła xd

Ha! Przerobiłem sobie profil. Nie jest jakiś bardzo skomplikowany. Mam kłopoty z tabelką playlisty... ale za to obraz się przesuwa! I mam półprzezroczyste tabele! No i jestem ciekawy, czy szybko znajdziecie linki do dodawania i oglądania komentarzy. Komentujcie!

Liczę na wasze uwagi 3nodding
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 10:13 am

a dziekowac, dziekowac. ale Ty jestes zlejszy, jezeli zrobiles specjalnie to na profilu,. ze jak pisze komentarze, to sie wyswietlaja u mnie a nie u Ciebie xd
*nie moze teraz skasowac, bo cos sie spsulo*

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 10:20 am

wilkus
a dziekowac, dziekowac. ale Ty jestes zlejszy, jezeli zrobiles specjalnie to na profilu,. ze jak pisze komentarze, to sie wyswietlaja u mnie a nie u Ciebie xd
*nie moze teraz skasowac, bo cos sie spsulo*

aaaa !! xDDDDD

też nie mogę skasować xD
Muszę to naprawić, tylko jak ? xD
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games