|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 3:27 am
Ostatnio nawet fajna była Piła 3, chyba najlepsza ze wszystkich części. Nie polecam natomiast Apocalipto- lipa .. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:41 am
ja nie polecam "Job. Ostatnia szara komórka". To jest tak denne, że już bardziej nie może... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 5:46 pm
Źródło (" Fountain") Interesujący film na myślenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 2:38 am
"Jestes moim zyciem" byloby naprawdę fajnym serialem komediowym, gdyby nie te ich melodramatyczne i łzawe wstawki o trudnym życiu i och ach wielkiej miłości, której nic nie powstrzyma, blech... stare Najbardziej to mnie śmieszą ci dwaj (kuzyn i adwokat), co ciagle kombinują jak glownego "bishonena" ( rolleyes ) pozbawic majątku, nieźli są xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 3:57 pm
Artur i Minimki Slodziutki filmik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:38 pm
Byl juz ktos na Swiadku Koronnym? Co sadzicie o nowej roli Malaszynskiego? Ja niestety jeszcze nie dostapilam zaszczytu zobaczenia owego filmu, mam czas. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 7:46 am
Ktos pisal, ze "Pila 3" to najlepsza czesc byla... ... no, chyba bede wyjatkiem i sie nie zgodze whee Nie uwazam, ze to byla najlepsza czesc. Takie wszystko przewidywalne bylo jak dla mnie. Juz na samym poczatku wiedzialam jaki bedzie koniec. Wczoraj ogladalam "Klatwa 2". Podobalo mi sie. Skonczylismy o 24 to ogladac... bardzo mi sie podobalo. Tylko zdziwila mnie jedna rzecz, dlaczego wszyscy mieli taki sam, bialy telefon z klapka stare ? Nie sadze zeby to bylo tak specjalnie... co to wnosi do fabuly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 5:09 pm
To ze albo uzywali tego samego telefonu albo nie stac ich bylo na inne modele.... rolleyes rofl
co do piły to całkiem miły filmik .. zgodze sie ze jest bardzo przewidywalny.. Jak wiekszosc kontynuacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 12:39 pm
Moim zdaniem pila to jeden z najlepszych i najmocnieszych thrillerow. JAk ktos widzial trzecia odslone pily to prosze podzielic sie na temat filmu jakimis informacjami Z gory dzieki cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 4:25 am
A co myslicie na temat 'Ghost Ridera'? Ogladalam na Hyperze program jak go tworzyli. Fajna obsada jest. Jestem ciekawa co z tego wyszlo hehe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:18 am
BlackFriend A co myslicie na temat 'Ghost Ridera'? Ogladalam na Hyperze program jak go tworzyli. Fajna obsada jest. Jestem ciekawa co z tego wyszlo hehe. Moim zdaniem to takie troche oklepane... tzn tak mi sie wydaje ^^' ale obsada dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:20 am
Rishi-san BlackFriend A co myslicie na temat 'Ghost Ridera'? Ogladalam na Hyperze program jak go tworzyli. Fajna obsada jest. Jestem ciekawa co z tego wyszlo hehe. Moim zdaniem to takie troche oklepane... tzn tak mi sie wydaje ^^' ale obsada dobra Noo jak dostąd to żadna ekranizacja komiksów Marvela mi się nie podobała ehehe. A z tą obsada to uiii biggrin i nie mowie tu o Cage'u. np fajny jest aktor grajacy Blackheart'a ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:23 am
Okey to ja coś napisze XD z dedykacją fanom horrorów 6 marca będzie premiera Klątwy - the grudge 2! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:25 am
Rishi-san Okey to ja coś napisze XD z dedykacją fanom horrorów 6 marca będzie premiera Klątwy - the grudge 2! biggrin Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:27 am
BlackFriend Rishi-san Okey to ja coś napisze XD z dedykacją fanom horrorów 6 marca będzie premiera Klątwy - the grudge 2! biggrin Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop to ja do teraz mam schizy przez to xD ale i tak 2 część obejrze.... juz japonską obejrzałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|