Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Haara

PostPosted: Thu Jan 18, 2007 3:27 am

Ostatnio nawet fajna była Piła 3, chyba najlepsza ze wszystkich części. Nie polecam natomiast Apocalipto- lipa .. neutral
PostPosted: Thu Jan 18, 2007 11:41 am

ja nie polecam "Job. Ostatnia szara komórka". To jest tak denne, że już bardziej nie może... sweatdrop

EvilYuki
Crew

Lorcan_Gon

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 5:46 pm

Źródło (" Fountain") Interesujący film na myślenie
PostPosted: Fri Jan 26, 2007 2:38 am

"Jestes moim zyciem" byloby naprawdę fajnym serialem komediowym, gdyby nie te ich melodramatyczne i łzawe wstawki o trudnym życiu i och ach wielkiej miłości, której nic nie powstrzyma, blech... stare
Najbardziej to mnie śmieszą ci dwaj (kuzyn i adwokat), co ciagle kombinują jak glownego "bishonena" ( rolleyes ) pozbawic majątku, nieźli są xd

Yajo

Nirachia

PostPosted: Mon Jan 29, 2007 3:57 pm

Artur i Minimki Slodziutki filmik.
PostPosted: Sun Feb 04, 2007 1:38 pm

Byl juz ktos na Swiadku Koronnym? Co sadzicie o nowej roli Malaszynskiego?
Ja niestety jeszcze nie dostapilam zaszczytu zobaczenia owego filmu, mam czas.
crying

FlowerChildren

pani psychol

PostPosted: Mon Feb 05, 2007 7:46 am

Ktos pisal, ze "Pila 3" to najlepsza czesc byla...
... no, chyba bede wyjatkiem i sie nie zgodze whee Nie uwazam, ze to byla najlepsza czesc. Takie wszystko przewidywalne bylo jak dla mnie. Juz na samym poczatku wiedzialam jaki bedzie koniec.
Wczoraj ogladalam "Klatwa 2". Podobalo mi sie. Skonczylismy o 24 to ogladac... bardzo mi sie podobalo. Tylko zdziwila mnie jedna rzecz, dlaczego wszyscy mieli taki sam, bialy telefon z klapka stare ? Nie sadze zeby to bylo tak specjalnie... co to wnosi do fabuly?
PostPosted: Mon Feb 05, 2007 5:09 pm

To ze albo uzywali tego samego telefonu albo nie stac ich bylo na inne modele.... rolleyes rofl

co do piły to całkiem miły filmik .. zgodze sie ze jest bardzo przewidywalny..
Jak wiekszosc kontynuacji

Lorcan_Gon

Buby.Nightmare

PostPosted: Tue Feb 06, 2007 12:39 pm

Moim zdaniem pila to jeden z najlepszych i najmocnieszych thrillerow.
JAk ktos widzial trzecia odslone pily to prosze podzielic sie na temat filmu jakimis informacjami
Z gory dzieki cool
PostPosted: Fri Feb 23, 2007 4:25 am

A co myslicie na temat 'Ghost Ridera'? Ogladalam na Hyperze program jak go tworzyli. Fajna obsada jest. Jestem ciekawa co z tego wyszlo hehe.

BlackFriend

Rishi-san

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:18 am

BlackFriend
A co myslicie na temat 'Ghost Ridera'? Ogladalam na Hyperze program jak go tworzyli. Fajna obsada jest. Jestem ciekawa co z tego wyszlo hehe.
Moim zdaniem to takie troche oklepane... tzn tak mi sie wydaje ^^' ale obsada dobra
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:20 am

Rishi-san
BlackFriend
Moim zdaniem to takie troche oklepane... tzn tak mi sie wydaje ^^' ale obsada dobra

Noo jak dostąd to żadna ekranizacja komiksów Marvela mi się nie podobała ehehe. A z tą obsada to uiii biggrin i nie mowie tu o Cage'u. np fajny jest aktor grajacy Blackheart'a ^.^

BlackFriend

Rishi-san

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:23 am

Okey to ja coś napisze XD z dedykacją fanom horrorów
6 marca będzie premiera Klątwy - the grudge 2!
biggrin
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:25 am

Rishi-san
biggrin

Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop

BlackFriend

Rishi-san

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:27 am

BlackFriend
Rishi-san
biggrin

Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop

to ja do teraz mam schizy przez to xD ale i tak 2 część obejrze.... juz japonską obejrzałam
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games