|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:49 pm
NEM TAGADHATOM TOVÁBB!!!!!! gonk gonk gonk heart heart heart ((sgergő: AHHAHAHAHHAHAAA!!!!))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:49 pm
ah, nem fair, ha ezt a felszerelést láttam volna... nah mindegy... @ akitta: HAHAHAHAH!! ez nagyon ott van^^ (én a 175 centimmel.... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:51 pm
Án téged választalak Nárcisz. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:52 pm
Ehh ráadásul nárcisz kisebb nálam... legalább 1 fejjel... Akitta meg magasabb nálam...1 fejjel... Én vagyok az optimál!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:52 pm
Bocsi, de a szívem már Akittájé *elalél, közben véletlen meggyújtja a máglyát* hopáá....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:53 pm
Medvelaszlo Ehh ráadásul nárcisz kisebb nálam... legalább 1 fejjel... Akitta meg magasabb nálam...1 fejjel... Én vagyok az optimál!!!! xd Maci bevehetünk középre ha akarodXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:55 pm
virágszálam és velem mi lesz?? *kiskutya szemek* szeretethiányos leszek így
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:00 pm
napsugar virágszálam és velem mi lesz?? *kiskutya szemek* szeretethiányos leszek így Jössz mellém xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:04 pm
Engem se hagjatok ki a jóból! Malnak elege van a lányokból egy jó időre!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:04 pm
Narcisz Bocsi, de a szívem már Akittájé *elalél, közben véletlen meggyújtja a máglyát* hopáá.... Ez nem fer!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:05 pm
Medvelaszlo napsugar virágszálam és velem mi lesz?? *kiskutya szemek* szeretethiányos leszek így Jössz mellém xd Nyah, mindketten főkedvenci rangban vagytok, tudhatnátok^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malreni Engem se hagjatok ki a jóból! Malnak elege van a lányokból egy jó időre!!! Gyere mal! Engem ép most hagyott cserben Nárcisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malreni Engem se hagjatok ki a jóból! Malnak elege van a lányokból egy jó időre!!! asszem nyem látnak itt szívesen... *hüppögve elvonul* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:10 pm
napsugar Malreni Engem se hagjatok ki a jóból! Malnak elege van a lányokból egy jó időre!!! asszem nyem látnak itt szívesen... *hüppögve elvonul* crying Deee nekem igen!!!! (nem akarok ennyi fiú kött maradni.... gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:13 pm
Nem akartok küldeni valamit a whislistemről? De nehogy 20000 aranynál olcsóbbat küldjetek, mert akkor smucig férgek vagytok mind!
(Bocs. Nem tudtam kihagyni. Szerettem volna tudni, milyen érzés...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|