|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:47 pm
Widze ze strona 5600 wink
Matka wrocila z wywiadowki ja sie ty balem ze mi juz tabletu na swieta nie kupi a tu ZONK............ Wszystkie nauczycielki mnie pochwalily blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:48 pm
to znowu ja buuuuuu crying w trunku mialem prisoner pants ktos chce moze kupic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:50 pm
co sie tak.. cicho zrobiło *rozgąda sie na boki, podchodiz do barku i zaparza wody na herbate cytrynowa...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina eee.....o.o jestes bratem Fifi, a jak mas zna imie o.O whee sorx ogladam cos w tv i kombinuje w kompiku whee kuba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Widze ze strona 5600 wink Matka wrocila z wywiadowki ja sie ty balem ze mi juz tabletu na swieta nie kupi a tu ZONK............ Wszystkie nauczycielki mnie pochwalily blaugh ave falcuś biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:51 pm
Vykk to znowu ja buuuuuu crying w trunku mialem prisoner pants ktos chce moze kupic?? Witam cie.......... nie dzieki wielkie za takie gowno xd jak ja mialerm te spodnie to nikt ich odemnie kupic nie chcial przez 2 tygodnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:51 pm
zaliczyłem literaturę polską... mam 3... ale się cieszę... normalnie jestem WPORZO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:52 pm
Falcone Vykk to znowu ja buuuuuu crying w trunku mialem prisoner pants ktos chce moze kupic?? Witam cie.......... nie dzieki wielkie za takie gowno xd jak ja mialerm te spodnie to nikt ich odemnie kupic nie chcial przez 2 tygodnie sweatdrop a moglem sprzedac trunka a trzeba bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:52 pm
wywlok666 Miss_Karina eee.....o.o jestes bratem Fifi, a jak mas zna imie o.O whee sorx ogladam cos w tv i kombinuje w kompiku whee kuba smile kubuś jesteś ? jak miło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:53 pm
Falcone Widze ze strona 5600 wink Matka wrocila z wywiadowki ja sie ty balem ze mi juz tabletu na swieta nie kupi a tu ZONK............ Wszystkie nauczycielki mnie pochwalily blaugh hahaha kujon razz mnie tam chyba zadna nie popchwaliła razz wogóle nic nie mowia na moj temat.... najgorsza jest baba z maty eek nienawidze jej to taka idiotka wrrrrrr scream ... domokun domo na nia posle nah nah *szyderczy śmiech* =_="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:53 pm
ja już musze uciekać ;( papa miłej nocki
*caluje ciepło wired_Yuki *
*reszcie macha*
baj baj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:56 pm
wywlok666 ja już musze uciekać ;( papa miłej nocki
*reszcie macha*
, baj baj smile daje mu gorącego buziaka ,* bede tęsknić , tez spadam , by by al
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 ja już musze uciekać ;( papa miłej nocki
*reszcie macha*
baj baj smile narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus zaliczyłem literaturę polską... mam 3... ale się cieszę... normalnie jestem WPORZO hello Kuskus *cmoka w powietrzu na powitanie* ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:57 pm
M-Teen Falcone Widze ze strona 5600 wink Matka wrocila z wywiadowki ja sie ty balem ze mi juz tabletu na swieta nie kupi a tu ZONK............ Wszystkie nauczycielki mnie pochwalily blaugh hahaha kujon razz mnie tam chyba zadna nie popchwaliła razz wogóle nic nie mowia na moj temat.... najgorsza jest baba z maty eek nienawidze jej to taka idiotka wrrrrrr scream ... domokun domo na nia posle nah nah *szyderczy śmiech* =_=" tak kujon ktory nie beidze nawet mial sredniej 4.0 ale sie ciesz bo moge przynajmiej na kompie siedizec biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|