|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:33 pm
Delein Okej, gołąbeczki, wiedzcie, że prędzej czy później kogoś znajdziecie, a jak nie to osobiści skopię kupidynom dupy. Tymczasem już się zbieram, do zobaczenia! ...3... ..2.. ..1.. *puff* *znika* adieu mon ami :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:34 pm
Point.Zer0 no dziewczęta - jak sam men nie przychodzi to trzeba mu pomóc - pobawić się kosmkiem włosów , spojrzeć w oczy wink Macie tyle sposobów na omotanie nas ile my na zabijanie siebie xd ALE DO CHOLERY ILE MAM SIE TAK W NIEGO WPATRYWAC I DAWAC COŚ DO ZROZUMIENIA... TO BARDZO MECZACE... ZA niedługo bede mialas jakies fotki to pokaze wam na galerii jaka ze mnie powtora straszna eek [ps. zdjecia byly robione na haloween wink ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:35 pm
wywlok666 wired_Yuki wywlok666 kto wczoraj takchetnie ci krwi udostepniał ??? razz jabardzo chętnie ee .. zawre blizsza znajom,oscXDD jak milutko whee *daje wieeeeeeeeeeeeelkiego buziaka i łapie go za łapke* redface whee 3nodding *patrzy głęboko w oczy* jak rozumiem spremy Gajowego chodzenia ? *daje całusa* jasne ty mój dawco biggrin * owija go kawałkiem jej bandarza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmmm.... obrazka twojego nie widzem niestety .>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Delein Okej, gołąbeczki, wiedzcie, że prędzej czy później kogoś znajdziecie, a jak nie to osobiści skopię kupidynom dupy. Tymczasem już się zbieram, do zobaczenia! ...3... ..2.. ..1.. *puff* *znika* adieu mon ami :* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:37 pm
Point.Zer0 No , ja bede kończył - żegnam więc wszystkich , udanych łowów na facetów i dobrej nocy życzę wink xd papapa *macha na pożegnanie i cmoka w powietrzu* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:37 pm
wired_Yuki wywlok666 wired_Yuki wywlok666 kto wczoraj takchetnie ci krwi udostepniał ??? razz jabardzo chętnie ee .. zawre blizsza znajom,oscXDD jak milutko whee *daje wieeeeeeeeeeeeelkiego buziaka i łapie go za łapke* redface whee 3nodding *patrzy głęboko w oczy* jak rozumiem spremy Gajowego chodzenia ? *daje całusa* jasne ty mój dawco biggrin * owija go kawałkiem jej bandarza* to może *patrzy spod rzęs* pójdziemy na mały łyczek hemoglobiny aby sie lepiej poznać ? razz * ciągnie zalotnie za bandaż*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:39 pm
Solmir wywlok666 Delein Okej, gołąbeczki, wiedzcie, że prędzej czy później kogoś znajdziecie, a jak nie to osobiści skopię kupidynom dupy. Tymczasem już się zbieram, do zobaczenia! ...3... ..2.. ..1.. *puff* *znika* adieu mon ami :* stare cio ? u mnie to słowo naduzywane we wszystkich rozmowach razz razz juz taka ze mnei dziwna Filipina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:39 pm
eee.....o.o jestes bratem Fifi, a jak mas zna imie o.O whee sorx ogladam cos w tv i kombinuje w kompiku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:40 pm
cóż za happy ending whee powodzenia w upijania sie krwia nah nah 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:40 pm
wywlok666 to może *patrzy spod rzęs* pójdziemy na mały łyczek hemoglobiny aby sie lepiej poznać ? razz * ciągnie zalotnie za bandaż* z chęcią * idzie za wywlokiem owiniętym w części jej bandarzem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:42 pm
ja tez uciekam- do zobaczonka wszystkim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:43 pm
papa Solmir *cmoka w powietrzu na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:46 pm
M-Teen papa Solmir *cmoka w powietrzu na pożegnanie* o! wink a wiesz co- ja nic nie chce mowic- ale ten twoj staniczek ... ;P ekhem, ładnie ci w nim mimo wszystko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|