|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:26 pm
no dziewczęta - jak sam men nie przychodzi to trzeba mu pomóc - pobawić się kosmkiem włosów , spojrzeć w oczy wink Macie tyle sposobów na omotanie nas ile my na zabijanie siebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:27 pm
Miss_Karina M-Teen wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying tez bym chiala miec i tego gaiowego mena i tego realnego mena nah nah xp hieh... ja ani jednego ani drugiego nie mam sad ale staram sie nie myslec o tym i skupic sie na pracy whee milosc wchodzi tylnymi drzwiami i zupelnie niespodziewanie whee ładne stwierdzenie ^____^ : "Miłość wchodzi tylnymi drzwiami, zupełnie niespodziewanie... " *zamyślona*...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 no dziewczęta - jak sam men nie przychodzi to trzeba mu pomóc - pobawić się kosmkiem włosów , spojrzeć w oczy wink Macie tyle sposobów na omotanie nas ile my na zabijanie siebie xd bo wy to prosic jestescie i łatwo was omotac... praktycznie zero wysiłku w to nie trzebawkładac ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 kto wczoraj takchetnie ci krwi udostepniał ??? razz jabardzo chętnie ee .. zawre blizsza znajom,oscXDD jak milutko whee *daje wieeeeeeeeeeeeelkiego buziaka i łapie go za łapke* redface whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:28 pm
Lorak Powiem Ci szczerze że nie nosze najczęsciej przy pasku biggrin że mi kawałek pochwy wystaje biggrin Ja noszę przyczepiony za pochwę " normalnie " , tylko do góry nogami , a cześć pochwy koło ostrza ma sznurek ( oryginalnie mocowany do nogi ) z którego ja mam wisiorek , więc ~ 55 cm mieści sieakurat na długosci bluzy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Point.Zer0 no dziewczęta - jak sam men nie przychodzi to trzeba mu pomóc - pobawić się kosmkiem włosów , spojrzeć w oczy wink Macie tyle sposobów na omotanie nas ile my na zabijanie siebie xd bo wy to prosic jestescie i łatwo was omotac... praktycznie zero wysiłku w to nie trzebawkładac .. A czy ktoś mówi inaczej my jestesmy prosci jak konstrukcja cepa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wy tu o miłości a mi sie gg nie chce włączyć stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:30 pm
Lorak wywlok666 Point.Zer0 no dziewczęta - jak sam men nie przychodzi to trzeba mu pomóc - pobawić się kosmkiem włosów , spojrzeć w oczy wink Macie tyle sposobów na omotanie nas ile my na zabijanie siebie xd bo wy to prosic jestescie i łatwo was omotac... praktycznie zero wysiłku w to nie trzebawkładac .. A czy ktoś mówi inaczej my jestesmy prosci jak konstrukcja cepa \ tjaaaaaaaaaaaaaa ..... jestescie .. ale ile razy mnie lep przez was bolal ... trudno was czasem zrozumiec .. >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:30 pm
No , ja bede kończył - żegnam więc wszystkich , udanych łowów na facetów i dobrej nocy życzę wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No , ja bede kończył - żegnam więc wszystkich , udanych łowów na facetów i dobrej nocy życzę wink xd papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja też się zbieram musze powisieć na telefonie bo moja Kotka dzwoni narazka cya czymajta siem cieplo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Okej, gołąbeczki, wiedzcie, że prędzej czy później kogoś znajdziecie, a jak nie to osobiści skopię kupidynom dupy. Tymczasem już się zbieram, do zobaczenia! ...3... ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No , ja bede kończył - żegnam więc wszystkich , udanych łowów na facetów i dobrej nocy życzę wink xd dobranoc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|