|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:19 pm
wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying pewnie nie tylko ty byś chciała biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying Ej to dobrze poszukaj wielu jest psychopatow na gai ktorzy maja 3 razy noz przekraczajacy dozwolone prawo *grzebie sobie po kieszeniach* prawda Point xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying no to szukaj , szukaj- może szczęście pod postacią postawnego bruneta się do Ciebie uśmiechnie xd Lorak , ja zazwyczaj dodajętęminę z przyzwyczajenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:20 pm
baj de łej .. na czerwono pisze moj braciszek.. czarne to ja .. kobiece wydanie wywłoka razz tj jego siostra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:21 pm
Lorak wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying Ej to dobrze poszukaj wielu jest psychopatow na gai ktorzy maja 3 razy noz przekraczajacy dozwolone prawo *grzebie sobie po kieszeniach* prawda Point xd Oj dobrze prawisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:21 pm
wywlok666 wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying chcesz wywłoka ? on bardzo chętnie się udostepnia i w og razz miłe to to .. przystojne i w ogole razz a chciałbyś taką wampirzycę jak ja? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:22 pm
Point.Zer0 Lorak wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying Ej to dobrze poszukaj wielu jest psychopatow na gai ktorzy maja 3 razy noz przekraczajacy dozwolone prawo *grzebie sobie po kieszeniach* prawda Point xd Oj dobrze prawisz xd Ja wiem chociaz czesciej mi sie to zdarza jak sie napije ale dobra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:23 pm
wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying tez bym chiala miec i tego gaiowego mena i tego realnego mena nah nah xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:23 pm
Lorak Point.Zer0 Lorak wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying Ej to dobrze poszukaj wielu jest psychopatow na gai ktorzy maja 3 razy noz przekraczajacy dozwolone prawo *grzebie sobie po kieszeniach* prawda Point xd Oj dobrze prawisz xd Ja wiem chociaz czesciej mi sie to zdarza jak sie napije ale dobra xd A właśnie - masz jakiś swój sposób obczajony na transport bezpieczny ( czytaj - smerfy nie znajdą ) ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:24 pm
M-Teen wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying tez bym chiala miec i tego gaiowego mena i tego realnego mena nah nah xp na tego realnego to jeszcze czas przyjdzie biggrin a Gaiowy czemu nie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying tez bym chiala miec i tego gaiowego mena i tego realnego mena nah nah xp hieh... ja ani jednego ani drugiego nie mam sad ale staram sie nie myslec o tym i skupic sie na pracy whee milosc wchodzi tylnymi drzwiami i zupelnie niespodziewanie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying tez bym chiala miec i tego gaiowego mena i tego realnego mena nah nah xp No dobra ja też bym chciał mieć gaiowego mena i realnego mena *żartuje oczywiscie xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki wywlok666 wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying chcesz wywłoka ? on bardzo chętnie się udostepnia i w og razz miłe to to .. przystojne i w ogole razz a chciałbyś taką wampirzycę jak ja? whee kto wczoraj takchetnie ci krwi udostepniał ??? razz jabardzo chętnie ee .. zawre blizsza znajom,oscXDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:26 pm
Miss_Karina M-Teen wired_Yuki wiecie , czuje sie niekochana* płacze* chciałabym tez mie takiego gaiowego mena crying tez bym chiala miec i tego gaiowego mena i tego realnego mena nah nah xp hieh... ja ani jednego ani drugiego nie mam sad ale staram sie nie myslec o tym i skupic sie na pracy whee milosc wchodzi tylnymi drzwiami i zupelnie niespodziewanie whee ja mam realnego i ostatnio mnie glownie o migrene przyprawia .. nie wiem calkiem jak mu humor poprawic .. i jak z ni m gadac .. faceci to dziwne zwierzęta ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|