|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:31 am
M-Teen *wyciąga z kieszeni małą pczuszke 'Pierniczkó Alpejskich' o smaku likieru wiśniowego, otwiera paczuszke..* chce ktoś? Ostatnio mała depresja mnie dopada i szukam szczęścia w słodyczach.. gonk *zrezygnowana siada na kanape* O ja się z chęcią poczęstuję! Dzisiaj zjadłam już całą paczkę wiśni w likierze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:32 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire gonk Nie! Moje miejsce gonk !!! (chyba że będziecie zjeżdżać ze spadu razz ) Mati, Emil się pyta co się robi w sierakowie...to może ty jej opowiedz razz PP no więc ... gadamy gramy w rpg pływamy siatkowka, kosz itp. imprezy bijemy marasa jeździmy 4-kołowcem odprowadzamy pjanego macieja zjarzdrzamy na linie oglądamy anime czytamy mangi ........ ....... ...... itd. ej, nie pokazaliście mi w sumie zjeżdżania na linie.. Emil, na koniach też można pojeździć, windsurfing jest, ping pong, tenis, tudzież przystojni faceci z okolicznych oboz 3nodding przystojni faceci to nie dla mnie, mam nadzieje ze mi sie uda wyleczyc do tego czsu konio-fobie... bo ten ostatni upadek mnie troche wytracil z rownowagi.... w siate sie poducze na sksie zeby nie dac plamy, kostium juz mam i chodze na plywalnie od niedzieli :p jakos to bedzie, tylko mi jeszcze powiedzcie kiedy to bedzie Rynn... czemu tak wlasciwie mowisz do mnie 'emil'....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:32 am
Miss_Karina Delein Ech...tak zwany zonk sweatdrop śniło mi się dzisiaj, ze się ścięłam na zero == O.o koszmar?
ooo...ja poprosze ^^ Si, koszmar...nigdy bym sie tak nie ścięła == Jak G.I. Jane XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:33 am
Delein Solmir Delein Potwierdziłeś tego trejda? nie mam tr. pass i nie moge odbierac, poza tym bank nie dziala gonk Ech...tak zwany zonk sweatdrop śniło mi się dzisiaj, ze się ścięłam na zero == no ty nawet tak nie mow, sam zaflancowałbym ci włosy jakby tak sie stalo O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Rynn the Vampire ej, nie pokazaliście mi w sumie zjeżdżania na linie.. Emil, na koniach też można pojeździć, windsurfing jest, ping pong, tenis, tudzież przystojni faceci z okolicznych oboz 3nodding bo zapomniałem kółka do zjeżdżania ale może w tym roku się uda 3nodding ok ^^; jak znam moje szczęście to coś sobie złamię/skręcę albo wywichnę -_- Nie mam pojęcia czemu sweatdrop Emil dobrze brzmi 3nodding a kiedy? Say? Kiedy ja ostatnio bylam? W sierpniu chyba, nie? Ty, mam nadzieję, że znów będziesz całe dwa miesiące, bo jakbyśmy się mieli rozminąć wszyscy to tragedia :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich xd Ktoś mówił że lubi aniołki to jeszcze jednego narysowałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejak to znowu ja..ej ludzie wie kltos dlaczego mi nie chce sie wlaczyc wedkowanie??wybralem przynete i nie chce mi sie zaladowac dalej... gonk pomocy...Hejka Omega San moze ty mi pomorzesz?? mnie tez sie od kilku dni nie wyswietla ... ja musze łowic moje goldy! gonk a tu DOWNSTWO nie działa gonk scream stressed uuuhm *zjada pierniczka* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:35 am
Solmir Delein Solmir Delein Potwierdziłeś tego trejda? nie mam tr. pass i nie moge odbierac, poza tym bank nie dziala gonk Ech...tak zwany zonk sweatdrop śniło mi się dzisiaj, ze się ścięłam na zero == no ty nawet tak nie mow, sam zaflancowałbym ci włosy jakby tak sie stalo O.o Zapewniam cię, że nie mam zamiaru ^^" Co jak co, ale jeszcze mnie nie grzmotnęło...w każdym razie nie tak mocno XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejak to znowu ja..ej ludzie wie kltos dlaczego mi nie chce sie wlaczyc wedkowanie??wybralem przynete i nie chce mi sie zaladowac dalej... gonk pomocy...Hejka Omega San moze ty mi pomorzesz?? wedkowanie nie dziala ostatnio w przegladarce IE, ale ja lowie w Mozilli i tam jest ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire ej, nie pokazaliście mi w sumie zjeżdżania na linie.. Emil, na koniach też można pojeździć, windsurfing jest, ping pong, tenis, tudzież przystojni faceci z okolicznych oboz 3nodding bo zapomniałem kółka do zjeżdżania ale może w tym roku się uda 3nodding ok ^^; jak znam moje szczęście to coś sobie złamię/skręcę albo wywichnę -_- Nie mam pojęcia czemu sweatdrop Emil dobrze brzmi 3nodding a kiedy? Say? Kiedy ja ostatnio bylam? W sierpniu chyba, nie? Ty, mam nadzieję, że znów będziesz całe dwa miesiące, bo jakbyśmy się mieli rozminąć wszyscy to tragedia :/ hmmm, bo mam zamiar sie wybrac do sanatorium na super-glodowke i musiem sobie jakos wszystko zaplanowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:36 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire ej, nie pokazaliście mi w sumie zjeżdżania na linie.. Emil, na koniach też można pojeździć, windsurfing jest, ping pong, tenis, tudzież przystojni faceci z okolicznych oboz 3nodding bo zapomniałem kółka do zjeżdżania ale może w tym roku się uda 3nodding ok ^^; jak znam moje szczęście to coś sobie złamię/skręcę albo wywichnę -_- Nie mam pojęcia czemu sweatdrop Emil dobrze brzmi 3nodding a kiedy? Say? Kiedy ja ostatnio bylam? W sierpniu chyba, nie? Ty, mam nadzieję, że znów będziesz całe dwa miesiące, bo jakbyśmy się mieli rozminąć wszyscy to tragedia :/ prawdopodobnie tylko na dwa tygodnie droga połowa lipca 3nodding na ten okres zawsze przyjeżdżają bigo więc chyba wy też wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:37 am
Ciężko zostać zauważonym sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:37 am
Omega Sun Vykk hejak to znowu ja..ej ludzie wie kltos dlaczego mi nie chce sie wlaczyc wedkowanie??wybralem przynete i nie chce mi sie zaladowac dalej... gonk pomocy...Hejka Omega San moze ty mi pomorzesz?? wedkowanie nie dziala ostatnio w przegladarce IE, ale ja lowie w Mozilli i tam jest ok 3nodding Ja z opery i też jest okej... O widzę, że tu sanatoryjni są...kurcze, jako ostatnio stała bywalczyni ośrodków dla dzieci niepełnopłucnych (ach ta astma alergiczna) też mogę się powypowiadać co nieco na ten temat XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:39 am
Point.Zer0 Ciężko zostać zauważonym sweatdrop coś o tym wiem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:39 am
Point.Zer0 Witam wszystkich xd Ktoś mówił że lubi aniołki to jeszcze jednego narysowałem sweatdrop ja uwielbiam 4laugh i... Witaj Zer0 ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|