|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:21 am
Sayokun Miho_14 Sayokun wiem whee a tomek też tyle o ile nie mniej blaugh dobra miho możesz chodzić z nami ale weź durzą apteczkę bo jedziesz z przodu 4-kołowca xd xd xd eek ok..... w tym roku wywaliliśmy się na bok a w przywszłym robimy dachowanie whee acha z przodu zeskoczenie z siedzenia trwa 3 minuty xd nie straszcie jej sweatdrop M-Teen- ja czytalam wczoraj i to bylo troche zenujace stare xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:22 am
eee... chyba nie jestem za bardzo w temacie.... sweatdrop *kręci głową*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:22 am
M-Teen no stał sie i to ze mna rozmwiałam i z Kuskuem BYŁAM SWIADKIME ICH nader ŻENUJĄCEJ KŁӔNI stare klotnie to na forum normalka, juz sie przyzwyczailam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:23 am
Delein Potwierdziłeś tego trejda? nie mam tr. pass i nie moge odbierac, poza tym bank nie dziala gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:23 am
Rynn the Vampire gonk Nie! Moje miejsce gonk !!! (chyba że będziecie zjeżdżać ze spadu razz ) Mati, Emil się pyta co się robi w sierakowie...to może ty jej opowiedz razz PP no więc ... gadamy gramy w rpg pływamy siatkowka, kosz itp. imprezy bijemy marasa jeździmy 4-kołowcem odprowadzamy pjanego macieja zjarzdrzamy na linie oglądamy anime czytamy mangi ........ ....... ...... itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:24 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina hehe Solmir a nie powiem blaugh Hej Rynn whee A może ja serio o czymś nie wiem? stare Del nic takiego nie stwierdzalam O.o o.O odpowiadalam tylko na pytanie Sol'a, czemu mnie to zaciekawilo whee Oj żartuję sobię nuuu xd Pees: ma ktoś sprzedać może wilcze łapy na nogi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:25 am
Miss_Karina nie straszcie jej sweatdrop M-Teen- ja czytalam wczoraj i to bylo troche zenujace stare xp sweatdrop ale ja mowie powarznie sweatdrop takie plany były już w tym roku ale zabrakło czasu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:25 am
Sayokun w tym roku wywaliliśmy się na bok a w przywszłym robimy dachowanie whee acha z przodu zeskoczenie z siedzenia trwa 3 minuty xd dobra... odrobina atrakcji nie zaszkodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:28 am
ide sie pouczyc geci. narazie. lina dzienx za kielicha *wklada pusty kieliszek do zmywarki* *nabija czape na glowe i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:29 am
Solmir Delein Potwierdziłeś tego trejda? nie mam tr. pass i nie moge odbierac, poza tym bank nie dziala gonk Ech...tak zwany zonk sweatdrop śniło mi się dzisiaj, ze się ścięłam na zero ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejak to znowu ja..ej ludzie wie kltos dlaczego mi nie chce sie wlaczyc wedkowanie??wybralem przynete i nie chce mi sie zaladowac dalej... gonk pomocy...Hejka Omega San moze ty mi pomorzesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire ej, nie pokazaliście mi w sumie zjeżdżania na linie.. Emil, na koniach też można pojeździć, windsurfing jest, ping pong, tenis, tudzież przystojni faceci z okolicznych oboz 3nodding bo zapomniałem kółka do zjeżdżania ale może w tym roku się uda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wyciąga z kieszeni małą pczuszke 'Pierniczkó Alpejskich' o smaku likieru wiśniowego, otwiera paczuszke..* chce ktoś? Ostatnio mała depresja mnie dopada i szukam szczęścia w słodyczach.. gonk *zrezygnowana siada na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:31 am
Delein Ech...tak zwany zonk sweatdrop śniło mi się dzisiaj, ze się ścięłam na zero == O.o koszmar?
ooo...ja poprosze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|