|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:13 am
hehe Solmir a nie powiem blaugh
Hej Rynn whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:14 am
Rynn the Vampire Sayokun Miho_14 a tak na marginesie to mam 14 lat :/ ... właśnie się zastanawiam czy w sierakowie będziesz chdziła z nami czy wciśniemy cię do grupy 11 latkquote] stare
Ja jak byłam w sierakowie z wami to miałam 14 stare wiem whee a tomek też tyle o ile nie mniej blaugh dobra miho możesz chodzić z nami ale weź durzą apteczkę bo jedziesz z przodu 4-kołowca xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodiz*
siema ludziska blaugh o czym rozmawiacie *kłądzie sie na kanape i przyglada sie otoczeniu* nah nah^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Solmir Delein Solmir nie lapiesz aluzji mała blaugh zamykam sie w sobie po raz drugi XD Karinka- a cos ty taka ciekawa co? blaugh ^^ Mała? razz ...a gdzie Dziubas? xd Przede mną się nie zamkniesz, przykro mi :3 dziubek- dziubas niedobrze brzmi blaugh jesli tak to nie probuje^^ Niech będzie dziubek :3 *przytula mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:16 am
Sayokun Rynn the Vampire Sayokun Miho_14 a tak na marginesie to mam 14 lat :/ ... właśnie się zastanawiam czy w sierakowie będziesz chdziła z nami czy wciśniemy cię do grupy 11 latkquote] stare
Ja jak byłam w sierakowie z wami to miałam 14 stare wiem whee a tomek też tyle o ile nie mniej blaugh dobra miho możesz chodzić z nami ale weź durzą apteczkę bo jedziesz z przodu 4-kołowca xd xd xd eek ok.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:16 am
Hee-chanX *wchodzi i drapie sie za uchem* hey wszystkim a Tobie co eek ? Stales sie transwestyta xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:17 am
ehhh *spoglada na podloge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hehe Solmir a nie powiem blaugh Hej Rynn whee A może ja serio o czymś nie wiem? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Solmir Delein Solmir nie lapiesz aluzji mała blaugh zamykam sie w sobie po raz drugi XD Karinka- a cos ty taka ciekawa co? blaugh ^^ Mała? razz ...a gdzie Dziubas? xd Przede mną się nie zamkniesz, przykro mi :3 dziubek- dziubas niedobrze brzmi blaugh jesli tak to nie probuje^^ Niech będzie dziubek :3 *przytula mocno* bardzo gut ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:19 am
Sayokun Rynn the Vampire Sayokun Miho_14 a tak na marginesie to mam 14 lat :/ ... właśnie się zastanawiam czy w sierakowie będziesz chdziła z nami czy wciśniemy cię do grupy 11 latkquote] stare
Ja jak byłam w sierakowie z wami to miałam 14 stare wiem whee a tomek też tyle o ile nie mniej blaugh dobra miho możesz chodzić z nami ale weź durzą apteczkę bo jedziesz z przodu 4-kołowca xd xd xd gonk Nie! Moje miejsce gonk !!! (chyba że będziecie zjeżdżać ze spadu razz ) Mati, Emil się pyta co się robi w sierakowie...to może ty jej opowiedz razz PP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina hehe Solmir a nie powiem blaugh Hej Rynn whee A może ja serio o czymś nie wiem? stare Del nic takiego nie stwierdzalam O.o o.O odpowiadalam tylko na pytanie Sol'a, czemu mnie to zaciekawilo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:20 am
Miho_14 Sayokun wiem whee a tomek też tyle o ile nie mniej blaugh dobra miho możesz chodzić z nami ale weź durzą apteczkę bo jedziesz z przodu 4-kołowca xd xd xd eek ok..... w tym roku wywaliliśmy się na bok a w przywszłym robimy dachowanie whee acha z przodu zeskoczenie z siedzenia trwa 3 minuty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:21 am
to w ramach takiego swiatecznego konkursu wszyscy zmieniali plec i dostajemy za to kase
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|