|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:00 am
Delein Solmir nie oskarzam blaugh dostałem striptizera na Mikołaja XD AHA! A może wolisz striptizerki!? I tu cię mam! XD nie prawda :p pozatym i tak mam kogos lepszego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:01 am
dobra, juz mi nie jest tak goraco... *zaklada buty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:02 am
Miho_14 dobra, juz mi nie jest tak goraco... *zaklada buty* XD Bacardiego? *podaje kieliszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:02 am
Solmir Delein Solmir nie oskarzam blaugh dostałem striptizera na Mikołaja XD AHA! A może wolisz striptizerki!? I tu cię mam! XD nie prawda :p pozatym i tak mam kogos lepszego ^^ Kogo? A może ja o kimś nie wiem, co? XD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:03 am
Solmir Delein Solmir nie oskarzam blaugh dostałem striptizera na Mikołaja XD AHA! A może wolisz striptizerki!? I tu cię mam! XD nie prawda :p pozatym i tak mam kogos lepszego ^^ cool ciekawe kogo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:04 am
Lina-san Miho_14 dobra, juz mi nie jest tak goraco... *zaklada buty* XD Bacardiego? *podaje kieliszek* o zesz... zapomniala... a raczej przysnelam sobie sweatdrop dziekuje *bierze od liny kieliszek* a tak na marginesie to mam 14 lat :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:05 am
Delein Solmir Delein Solmir nie oskarzam blaugh dostałem striptizera na Mikołaja XD AHA! A może wolisz striptizerki!? I tu cię mam! XD nie prawda :p pozatym i tak mam kogos lepszego ^^ Kogo? A może ja o kimś nie wiem, co? XD blaugh nie lapiesz aluzji mała blaugh zamykam sie w sobie po raz drugi XD Karinka- a cos ty taka ciekawa co? blaugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:06 am
Miho_14 Lina-san Miho_14 dobra, juz mi nie jest tak goraco... *zaklada buty* XD Bacardiego? *podaje kieliszek* o zesz... zapomniala... a raczej przysnelam sobie sweatdrop dziekuje *bierze od liny kieliszek* a tak na marginesie to mam 14 lat :/ aaa.... rozpijam nie letnich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:07 am
Lina-san Miho_14 Lina-san Miho_14 dobra, juz mi nie jest tak goraco... *zaklada buty* XD Bacardiego? *podaje kieliszek* o zesz... zapomniala... a raczej przysnelam sobie sweatdrop dziekuje *bierze od liny kieliszek* a tak na marginesie to mam 14 lat :/ aaa.... rozpijam nie letnich sie odezwala pelnoletnie xp poza tym moj ojciec mi pozwala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:08 am
Solmir nie lapiesz aluzji mała blaugh zamykam sie w sobie po raz drugi XD Karinka- a cos ty taka ciekawa co? blaugh ^^ Mała? razz ...a gdzie Dziubas? xd Przede mną się nie zamkniesz, przykro mi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:10 am
*wchodzi i drapie sie za uchem* hey wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:10 am
Sayokun Miho_14 a tak na marginesie to mam 14 lat :/ ... właśnie się zastanawiam czy w sierakowie będziesz chdziła z nami czy wciśniemy cię do grupy 11 latkquote] stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:11 am
Delein Solmir nie lapiesz aluzji mała blaugh zamykam sie w sobie po raz drugi XD Karinka- a cos ty taka ciekawa co? blaugh ^^ Mała? razz ...a gdzie Dziubas? xd Przede mną się nie zamkniesz, przykro mi :3 dziubek- dziubas niedobrze brzmi blaugh jesli tak to nie probuje^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:12 am
Sayokun Miho_14 a tak na marginesie to mam 14 lat :/ ... właśnie się zastanawiam czy w sierakowie będziesz chdziła z nami czy wciśniemy cię do grupy 11 latkquote] stare
Ja jak byłam w sierakowie z wami to miałam 14 stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|