|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:49 am
Miss_Karina siemka kochane szkraby whee 4laugh 3nodding cze ^^ falc możesz odpowiedzieć question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:49 am
Miss_Karina siemka kochane szkraby whee 4laugh 3nodding Hejas ciekawy masz nos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:50 am
Miss_Karina siemka kochane szkraby whee 4laugh 3nodding hejko :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:50 am
lina odbierz tarde -_- (bank nie pokazuje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:51 am
Lorak Miss_Karina siemka kochane szkraby whee 4laugh 3nodding Hejas ciekawy masz nos wyglada jak pryszcz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:51 am
Sayokun lina odbierz tarde -_- (bank nie pokazuje) ła juz odbieram ! Dziekuje, dziękuje, dziękuje *przytula^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:52 am
Solmir Delein Solmir Dzieki ci :c* Ty @%$# !!!! jak cie %$@%$# !!!! to sie nie pozbierasz, i %$^ !!! dawaj mi ten %$#%$ prezent !!! stare dziwny jestes Mikus...*patrzy na stringi* Hm...chyba wzięłam nie tego, co trzeba...ale tylko jednego widziałam na ulicy, leżał sobie i coś mamrotał XD emm Del to jest striptizer z baru "pod Błekitną ostrygą" jak ty go wyhaczylas? eek No mówię ci, że z ulicy, w tym czerwonym...oż w mordę! Nie zauważyłam,że toto skórzane jest...ty mnie o nic nie oskarżaj! sweatdrop Avuś Karina *uściiisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:53 am
Lina-san Sayokun lina odbierz tarde -_- (bank nie pokazuje) ła juz odbieram ! Dziekuje, dziękuje, dziękuje *przytula^^* nie ma sprawy ^$^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:54 am
Omega Sun Lorak Miss_Karina siemka kochane szkraby whee 4laugh 3nodding Hejas ciekawy masz nos wyglada jak pryszcz wink jasne xd nie pryszcz, ale ciekawy czerwony nosek wink blaugh Avuś Delein ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:54 am
*przysnela na krzezselku, nagle sie budzi.* co? gdzie? jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:55 am
Dobra ja lecem bo muszem cos zrobic narazka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:56 am
Lorak Dobra ja lecem bo muszem cos zrobic narazka wszystkim Pa Lor blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:56 am
Delein emm Del to jest striptizer z baru "pod Błekitną ostrygą" jak ty go wyhaczylas? eek No mówię ci, że z ulicy, w tym czerwonym...oż w mordę! Nie zauważyłam,że toto skórzane jest...ty mnie o nic nie oskarżaj! sweatdrop Avuś Karina *uściiisk* nie oskarzam blaugh dostałem striptizera na Mikołaja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:59 am
Solmir nie oskarzam blaugh dostałem striptizera na Mikołaja XD Strzal w dziesiatke... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:59 am
Solmir nie oskarzam blaugh dostałem striptizera na Mikołaja XD AHA! A może wolisz striptizerki!? I tu cię mam! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|