|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:42 am
Sessu M꠰atyk to broń + 5 przeciw ludzim z FoumXD stare wiesz co jest dobre glock jest dobry na wszystkich stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:42 am
Strzeżcie się wszyscy na tym forum HAHAAHAHAHAHAAH!!!!!(psychiczny smiech)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:43 am
Solmir Dzieki ci :c* Ty @%$# !!!! jak cie %$@%$# !!!! to sie nie pozbierasz, i %$^ !!! dawaj mi ten %$#%$ prezent !!! stare dziwny jestes Mikus...*patrzy na stringi* Hm...chyba wzięłam nie tego, co trzeba...ale tylko jednego widziałam na ulicy, leżał sobie i coś mamrotał XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:44 am
falcone może ty wiesz ile wyszło już w japonii tomów naruto sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:44 am
Lina-san Sessu Strzeżcie się wszyscy na tym forum HAHAAHAHAHAHAAH!!!!!(psychiczny smiech) - - ty naprawde jestes chory Do łꫡ nakryc sie kocem i dużo pic już! scream (i leczyc sie na głowę) Lina nie czepiaj się jak się nie bierze tabletek to tak potem zostaje spokojnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:46 am
Lorak Lina-san Sessu Strzeżcie się wszyscy na tym forum HAHAAHAHAHAHAAH!!!!!(psychiczny smiech) - - ty naprawde jestes chory Do łꫡ nakryc sie kocem i dużo pic już! scream (i leczyc sie na głowę) Lina nie czepiaj się jak się nie bierze tabletek to tak potem zostaje spokojnie I to mówi ktoś kto uwaza ze GLOCK jest dobry na wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:46 am
XD ja się na nic nie muszę leczyć jestem zdrowy (wyrzuca kijek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:47 am
Delein Solmir Dzieki ci :c* Ty @%$# !!!! jak cie %$@%$# !!!! to sie nie pozbierasz, i %$^ !!! dawaj mi ten %$#%$ prezent !!! stare dziwny jestes Mikus...*patrzy na stringi* Hm...chyba wzięłam nie tego, co trzeba...ale tylko jednego widziałam na ulicy, leżał sobie i coś mamrotał XD emm Del to jest striptizer z baru "pod Błekitną ostrygą" jak ty go wyhaczylas? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ma ktos pozyczyc 253 goldy? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemka kochane szkraby whee 4laugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:48 am
Lina-san I to mówi ktoś kto uwaza ze GLOCK jest dobry na wszystkich No ale taka jest ruznica ze ja tylko tak mowie a wyladowuje sie na strzelnicy a z glockiem nie chodze bo pozwolenia jeszcze nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina siemka kochane szkraby whee 4laugh 3nodding *rzuca sie na szyje* Jak ja cie dawno nie widziałem XD witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja bym miałXD ale nie wiem jakXD i nei ma tradeXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:49 am
Lina-san Miss_Karina siemka kochane szkraby whee 4laugh 3nodding *rzuca sie na szyje* Jak ja cie dawno nie widziałem XD witaj O.o Hej Lina xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|