|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:36 am
Falcone czemu ja widzialem wszytkie odcinki naruta minimum po 7 razy a niektore tak jak 19 czy jak Hoge 3 umieral po 20 sweatdrop nie wiem blaugh ale ja czytam po raz 3 koncowke 26 tomu mangi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Sayokun Lina-san Sayokun 'chowa sztylecik' a możemy go chociaż do lodowki zapakować wink proooszę 'patrzy błaglnym wzrokiem' whee nie! scream sad szkoda 'siada na foteliku' jak chcesz kogos koniecznie zabić to moge stworzyć klona - - nie dzięki już mi przeszła ochota blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lorak A ja slyszalem widzialem i co tydzien robie sobie maraton berserka crying wiem chory jestem domokun czemu ja widzialem wszytkie odcinki naruta minimum po 7 razy a niektore tak jak 19 czy jak Hoge 3 umieral po 20 sweatdrop to tak jak ja XD a berserka tez XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:39 am
A zebys wiedział kij to najlepsza broń bo jest prawie wszędzieXD A jak masz długi to tym bardziej^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Falcone Lorak A ja slyszalem widzialem i co tydzien robie sobie maraton berserka crying wiem chory jestem domokun czemu ja widzialem wszytkie odcinki naruta minimum po 7 razy a niektore tak jak 19 czy jak Hoge 3 umieral po 20 sweatdrop to tak jak ja XD a berserka tez XD no jacys pozadni ludzie jednak sa na tym swiecie Hej Omega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessu Bo na schorzenie zwane Narutozą jestes choryXD naruto jest wyjebisty whee no i co mam zrobic przyznaje sie do tego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Solmir Delein Solmir O.o ja nie obchodze dzis swieta Mikolaja :c( i nic nie dostalem *cmok* skopię mu dupę... dobra XD chce jego tłusty tylek i to zaraz (nie zebym chcial ulzyc sobie XD) *wychodzi na chwilę* *wraca ciągnąc za sobą jakiegoś grubasa z przykrótkim czerwonym strojem* Możesz się wyżyć :3 Dzieki ci :c* Ty @%$# !!!! jak cie %$@%$# !!!! to sie nie pozbierasz, i %$^ !!! dawaj mi ten %$#%$ prezent !!! stare dziwny jestes Mikus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:40 am
Sessu A zebys wiedział kij to najlepsza broń bo jest prawie wszędzieXD A jak masz długi to tym bardziej^^ XD błagam przestańcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:41 am
Sessu A zebys wiedział kij to najlepsza broń bo jest prawie wszędzieXD A jak masz długi to tym bardziej^^ no i wszędzie się zmieści xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|