|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:31 am
Solmir O.o ja nie obchodze dzis swieta Mikolaja :c( i nic nie dostalem *cmok* skopię mu dupę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *pojawia się pośród zielonkawej mgły* Mae Patataje! Jejku jajku jej...normalnie odwiedził mnie Mikołaj i przyniósł I tom Wolf's Rain, HP:ZF i naszywkę Blind Guardian blaugh xd ja tez dostalam wolf's rain blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
'chowa sztylecik' a możemy go chociaż do lodowki zapakować wink proooszę 'patrzy błaglnym wzrokiem' whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:32 am
Sayokun 'chowa sztylecik' a możemy go chociaż do lod zapakować proooszę 'patrzy błaglnym wzrokiem' nie! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:32 am
Miho_14 Delein *pojawia się pośród zielonkawej mgły* Mae Patataje! Jejku jajku jej...normalnie odwiedził mnie Mikołaj i przyniósł I tom Wolf's Rain, HP:ZF i naszywkę Blind Guardian blaugh xd ja tez dostalam wolf's rain blaugh blaugh blaugh jea! XD...ja chcę już drugi tom XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:33 am
Lorak Delein Falcone Delein *pojawia się pośród zielonkawej mgły* Mae Patataje! Jejku jajku jej...normalnie odwiedził mnie Mikołaj i przyniósł I tom Wolf's Rain, HP:ZF i naszywkę Blind Guardian blaugh xd Ja chce Wolf's rain crying Zajebisty jest...i tak pachnie świerzością *^^* Zazwyczaj wszystkie nowe mangi pachna swierzoscia tak jak 18 tomow Berserka crying kocham ta mange i anime beresker crying .....tyle dobrego o ty,m slyszalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Sayokun 'chowa sztylecik' a możemy go chociaż do lodowki zapakować wink proooszę 'patrzy błaglnym wzrokiem' whee nie! scream sad szkoda 'siada na foteliku'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Solmir O.o ja nie obchodze dzis swieta Mikolaja :c( i nic nie dostalem *cmok* skopię mu dupę... dobra XD chce jego tłusty tylek i to zaraz (nie zebym chcial ulzyc sobie XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:34 am
Falcone Lorak Delein Falcone Delein *pojawia się pośród zielonkawej mgły* Mae Patataje! Jejku jajku jej...normalnie odwiedził mnie Mikołaj i przyniósł I tom Wolf's Rain, HP:ZF i naszywkę Blind Guardian blaugh xd Ja chce Wolf's rain crying Zajebisty jest...i tak pachnie świerzością *^^* Zazwyczaj wszystkie nowe mangi pachna swierzoscia tak jak 18 tomow Berserka crying kocham ta mange i anime beresker crying .....tyle dobrego o ty,m slyszalem A ja slyszalem widzialem i co tydzien robie sobie maraton berserka crying wiem chory jestem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:35 am
Ta ja też mam cała serie berzerkeraXD zarąnbista(podnosi patyk i nim macha0 racu ciachu i po wroguXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:35 am
Lorak A ja slyszalem widzialem i co tydzien robie sobie maraton berserka crying wiem chory jestem domokun czemu ja widzialem wszytkie odcinki naruta minimum po 7 razy a niektore tak jak 19 czy jak Hoge 3 umieral po 20 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:36 am
Sayokun Lina-san Sayokun 'chowa sztylecik' a możemy go chociaż do lodowki zapakować wink proooszę 'patrzy błaglnym wzrokiem' whee nie! scream sad szkoda 'siada na foteliku' jak chcesz kogos koniecznie zabić to moge stworzyć klona - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Solmir Delein Solmir O.o ja nie obchodze dzis swieta Mikolaja :c( i nic nie dostalem *cmok* skopię mu dupę... dobra XD chce jego tłusty tylek i to zaraz (nie zebym chcial ulzyc sobie XD) *wychodzi na chwilę* *wraca ciągnąc za sobą jakiegoś grubasa z przykrótkim czerwonym strojem* Możesz się wyżyć :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bo na schorzenie zwane Narutozą jestes choryXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessu Ta ja też mam cała serie berzerkeraXD zarąnbista(podnosi patyk i nim macha0 racu ciachu i po wroguXD stare stare no tak patykiem duzo komus zrobisz khem khem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|