|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:22 am
*Wchodzi do pokoju z palącym się skrętem w ręku* Witam wszystkich dziś mam dobrego chumorka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:22 am
*pojawia się pośród zielonkawej mgły* Mae Patataje!
Jejku jajku jej...normalnie odwiedził mnie Mikołaj i przyniósł I tom Wolf's Rain, HP:ZF i naszywkę Blind Guardian blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:23 am
Nie jestem trupemXD (ucieka za linu-sam) Chroń mnie liso-wilko podobny piękny , uroczy ,pzresłodki zwirzakuXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:24 am
Delein *pojawia się pośród zielonkawej mgły* Mae Patataje! Jejku jajku jej...normalnie odwiedził mnie Mikołaj i przyniósł I tom Wolf's Rain, HP:ZF i naszywkę Blind Guardian blaugh xd Ja chce Wolf's rain crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:24 am
Sayokun 'idzie do pokoju' 'wychodzi z trumienką' gdzie ten sessu nie lubie zapachu gnijących ciał -_- on nadla zyje! Nie p[akujcie go do trumny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:26 am
Lina-san Miho_14 Lina-san Sessu Odliczając ciebie linus)rzuca sie na nią i sciska)Ktos tu szanuje ludzkie życieXD eek *wyciaga bacardi i nalewa sobie kieliszek* nalejesz mi tez?? plosiem *robi slodkie oczka* *nalewa jej kieliszek, ale nie podaje XD* Ile masz lat?^^ 123 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Sayokun 'idzie do pokoju' 'wychodzi z trumienką' gdzie ten sessu nie lubie zapachu gnijących ciał -_- on nadla zyje! Nie p[akujcie go do trumny! -_- 'wyciąga sztylet' to można naprawić cze delein cze lorak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Delein *pojawia się pośród zielonkawej mgły* Mae Patataje! Jejku jajku jej...normalnie odwiedził mnie Mikołaj i przyniósł I tom Wolf's Rain, HP:ZF i naszywkę Blind Guardian blaugh xd Ja chce Wolf's rain crying Zajebisty jest...i tak pachnie świerzością *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:27 am
Lina-san Sayokun 'idzie do pokoju' 'wychodzi z trumienką' gdzie ten sessu nie lubie zapachu gnijących ciał -_- on nadla zyje! Nie p[akujcie go do trumny! ale mozemy to zmienic twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:28 am
Delein Falcone Delein *pojawia się pośród zielonkawej mgły* Mae Patataje! Jejku jajku jej...normalnie odwiedził mnie Mikołaj i przyniósł I tom Wolf's Rain, HP:ZF i naszywkę Blind Guardian blaugh xd Ja chce Wolf's rain crying Zajebisty jest...i tak pachnie świerzością *^^* Zazwyczaj wszystkie nowe mangi pachna swierzoscia tak jak 18 tomow Berserka crying kocham ta mange i anime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:28 am
O.o ja nie obchodze dzis swieta Mikolaja :c( i nic nie dostalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:29 am
Miho_14 Lina-san Miho_14 Lina-san Sessu Odliczając ciebie linus)rzuca sie na nią i sciska)Ktos tu szanuje ludzkie życieXD eek *wyciaga bacardi i nalewa sobie kieliszek* nalejesz mi tez?? plosiem *robi slodkie oczka* *nalewa jej kieliszek, ale nie podaje XD* Ile masz lat?^^ 123 xp ahaaś jasne ^_^" khem a ja mam 16 XD *podaje jej kieliszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie dzieki wole sie ruszać stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lina-san Sayokun 'idzie do pokoju' 'wychodzi z trumienką' gdzie ten sessu nie lubie zapachu gnijących ciał -_- on nadla zyje! Nie p[akujcie go do trumny! -_- 'wyciąga sztylet' to można naprawić cze delein cze lorak nie pozwalam - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|