|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:09 am
to jest jakis zart! dlaczego ja zawsze dostaje takie rzeczy?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:09 am
Lina-san Miho_14 blehh... siemano *wpada do srodka z lapka wielkosci kuli armatniej i osowa sie na krzeselko przy stoliku po czym wyjmuje 1l mineralnej bez gazu i wypija do dna...* co tamm slychac ?? elo? elo elo *usmiecha sie i patrzy deczko nieprzytomnym wzrokiem wkolo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:11 am
Lina-san to jest jakis zart! dlaczego ja zawsze dostaje takie rzeczy?! o elegancki kask
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:13 am
Falcone Lina-san to jest jakis zart! dlaczego ja zawsze dostaje takie rzeczy?! o elegancki kask Xd nawet uszy widac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:14 am
(wstaje ) Ok widzę że tu nikt mnie nie reanimujeXD rany sami ludzie egoisci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:15 am
Sessu (wstaje ) Ok widzę że tu nikt mnie nie reanimujeXD rany sami ludzie egoisci - - przecież nic ci nie jest - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:15 am
Odliczając ciebie linus)rzuca sie na nią i sciska)Ktos tu szanuje ludzkie życieXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:16 am
Linu ty o tym wiesz ale inni nie muszą wieć głosno nie mówXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:16 am
Sessu Odliczając ciebie linus)rzuca sie na nią i sciska)Ktos tu szanuje ludzkie życieXD eek *wyciaga bacardi i nalewa sobie kieliszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:19 am
Sessu Odliczając ciebie linus)rzuca sie na nią i sciska)Ktos tu szanuje ludzkie życieXD jeden mniejh jeden wiecej co to za roaznica xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:20 am
Lina-san Sessu Odliczając ciebie linus)rzuca sie na nią i sciska)Ktos tu szanuje ludzkie życieXD eek *wyciaga bacardi i nalewa sobie kieliszek* nalejesz mi tez?? plosiem *robi slodkie oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:20 am
Falcone Sessu Odliczając ciebie linus)rzuca sie na nią i sciska)Ktos tu szanuje ludzkie życieXD jeden mniejh jeden wiecej co to za roaznica xd brutalny jestes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:21 am
'idzie do pokoju' 'wychodzi z trumienką' gdzie ten sessu nie lubie zapachu gnijących ciał -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:21 am
Miho_14 Lina-san Sessu Odliczając ciebie linus)rzuca sie na nią i sciska)Ktos tu szanuje ludzkie życieXD eek *wyciaga bacardi i nalewa sobie kieliszek* nalejesz mi tez?? plosiem *robi slodkie oczka* *nalewa jej kieliszek, ale nie podaje XD* Ile masz lat?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|