|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:57 am
Sei chan Sayokun Sei chan I poszła praca przez ktnazwano mnie zboczoną rysowniczką xd nie dziwie się blaugh teraz już wiem dlaczego kumpel nazwał cię lez... blaugh blaugh blaugh 'ucieka na dach' xd Wracaj tu domokun aaaaaaaa wściekła sei gonk xd 'otacza się polem siłowym'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:58 am
Prinee eee..... ja mam 14 lat i moje oceny nie są takie jak sobie moja matka życzy ale nigdy nie dostałam szlabanu blaugh jak ja mialem 14 lat to siedzialem calymi dniami na dworzu gralem w kompa z kolegami nic sie nie uczylem i zawsze mialem z paskiem a teraz tez sie nie ucze i nie wiem czy bede mial 4.0 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:59 am
Rynn the Vampire Czy ktoś może przekazać Cleefowi, że chętnie od niego odkupię envelopa? Na markecie ceny są jakieś niebotycznie wysokie, a z mojej karty się nie da donatować bo mam master card :/ a po ile sprzedaje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:00 am
Sei chan Sayokun Sei chan I poszła praca przez kt⡠nazwano mnie zboczoną rysowniczką xd nie dziwie się blaugh teraz już wiem dlaczego kumpel nazwał cię lez... blaugh blaugh blaugh 'ucieka na dach' xd Wracaj tu domokun Sei a daj Link do twojego devinciaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:00 am
Mykam papa, Sayo jutro cię zabiję(to będzie drugi raz w tym miesiącu)!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:01 am
Falcone Sei a daj Link do twojego devinciaka http://seikathefish.deviantart.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:02 am
Sayokun Rynn the Vampire Czy ktoś może przekazać Cleefowi, że chętnie od niego odkupię envelopa? Na markecie ceny są jakieś niebotycznie wysokie, a z mojej karty się nie da donatować bo mam master card :/ a po ile sprzedaje xd nie wiem...ale to jest taka propozycja jakby sprzedawał. Nom, ja lecę...przekażcie proszę...papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:03 am
Sei chan Mykam papa, Sayo jutro cię zabiję(to będzie drugi raz w tym miesiącu)!!! nawet w tym tygodniu wink papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blehh... siemano *wpada do srodka z lapka wielkosci kuli armatniej i osowa sie na krzeselko przy stoliku po czym wyjmuje 1l mineralnej bez gazu i wypija do dna...* co tamm slychac ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
(powstaje na chwile)rzogoliźniona demonicaXD(pada)X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:05 am
Miho_14 blehh... siemano *wpada do srodka z lapka wielkosci kuli armatniej i osowa sie na krzeselko przy stoliku po czym wyjmuje 1l mineralnej bez gazu i wypija do dna...* co tamm slychac ?? elo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:05 am
oki ludziska ja spadam bo mnie od kompa wyganiaja i nie moge dluzej siedziec bo mi klawiaturke nozyczkami chca uciac ablo spalic monitor razz narka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:06 am
blehhh... goraco... *zdejmuje czape i buty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessu (powstaje na chwile)rzogoliźniona demonicaXD(pada)X_X eek przestań już... stare ej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 blehh... siemano *wpada do srodka z lapka wielkosci kuli armatniej i osowa sie na krzeselko przy stoliku po czym wyjmuje 1l mineralnej bez gazu i wypija do dna...* co tamm slychac ?? hej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|