|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:47 am
Hejka!!! Dodaje właśnie rysunek roznegliżowanej demonicy kto ma słabe serce niech nie ogląda go w mojej galerii na deviantarcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:48 am
Witam Cholera zebranie dzisiaj w szkole mialem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:50 am
Yumehayla Lina-san Yumehayla *wchodzi Yume z tabliczką 'szlaban' na szyi* No dobra, korzystam z ostatnich chwil wolności- -... kotku zdejmij to z szyji... Nie mogę- -...jak tylko matka wr㩠z wywiad竩 zaczyna się m꠳zlaban na niewiadomo jak długo crying crying crying ...kto to widział dawać szlaban osobie ponad 18-letniej crying crying crying ?! ja juz mam szlaban na kompa i TV ........ moge tylko przez 3 godzinny siedziec na jednym i drugim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:51 am
Falcone Yumehayla Lina-san Yumehayla *wchodzi Yume z tabliczką 'szlaban' na szyi* No dobra, korzystam z ostatnich chwil wolności- -... kotku zdejmij to z szyji... Nie mogę- -...jak tylko matka wr㩠z wywiad竩 zaczyna się m꠳zlaban na niewiadomo jak długo crying crying crying ...kto to widział dawać szlaban osobie ponad 18-letniej crying crying crying ?! ja juz mam szlaban na kompa i TV ........ moge tylko przez 3 godzinny siedziec na jednym i drugim xp e tam ja mam szlaban na wszytsko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:52 am
Sei chan Hejka!!! Dodaje właśnie rysunek roznegliżowanej demonicy kto ma słabe serce niech nie ogląda go w mojej galerii na deviantarcie wink fajne kocice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee..... ja mam 14 lat i moje oceny nie są takie jak sobie moja matka życzy ale nigdy nie dostałam szlabanu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:54 am
dobra ja już musze iśc brat mnie zwala z kompa :/
papa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:54 am
Sei chan I poszła praca przez ktnazwano mnie zboczoną rysowniczką xd nie dziwie się blaugh teraz już wiem dlaczego kumpel nazwał cię lez... blaugh blaugh blaugh 'ucieka na dach' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:56 am
Sayokun Sei chan I poszła praca przez ktnazwano mnie zboczoną rysowniczką xd nie dziwie się blaugh teraz już wiem dlaczego kumpel nazwał cię lez... blaugh blaugh blaugh 'ucieka na dach' xd Wracaj tu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:56 am
Sei chan I poszła praca przez ktnazwano mnie zboczoną rysowniczką xd e tam to ty chyba niektórych moich rysunków nie widziałas zostałem ochrzczony perwersem gdy narysowałem leząca na łózku nagą demonice z puszką piwa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:57 am
Czy ktoś może przekazać Cleefowi, że chętnie od niego odkupię envelopa?
Na markecie ceny są jakieś niebotycznie wysokie, a z mojej karty się nie da donatować bo mam master card :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|