|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:29 am
Prinee Vykk hejak wszystkim co tam porabiacie..ja jestem padniety ale wpadlem do was odpoczac... heeej ! Jestem Prinee (nowa biggrin ) no i jak sie czujesz u nas na gaii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:30 am
Vykk Prinee Vykk hejak wszystkim co tam porabiacie..ja jestem padniety ale wpadlem do was odpoczac... heeej ! Jestem Prinee (nowa biggrin ) no i jak sie czujesz u nas na gaii?? wspaniale biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:36 am
Przed chwilą miałam pinklinka eek
Dlaczego nikt nic nie pisze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:37 am
Prinee Przed chwilą miałam pinklinka eek Dlaczego nikt nic nie pisze? ja jeszcze nigdy nie miałam.... No bo jakos tak... marze sobie *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:39 am
Bo ja umeiram i niech mie ktos reanimujeXD X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:40 am
Sessu Bo ja umeiram i niech mie ktos reanimujeXD X_X *sprawdza puls, oddech i czy nie ma nic złamanego- -*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:40 am
*wchodzi Yume z tabliczką 'szlaban' na szyi* No dobra, korzystam z ostatnich chwil wolności- -...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:41 am
Yumehayla *wchodzi Yume z tabliczką 'szlaban' na szyi* No dobra, korzystam z ostatnich chwil wolności- -... kotku zdejmij to z szyji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:42 am
http://seikathefish.deviantart.com/ własnie umieszczam moje rysunki( jak to okresliłąm moje najlepsze prace) sa to narazie zdjęcia ale i tak zapraszam do oglądnięcia. 3nodding A tak przy okazji to cześć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:42 am
Sei chan http://seikathefish.deviantart.com/ własnie umieszczam moje rysunki( jak to okresliłąm moje najlepsze prace) sa to narazie zdjęcia ale i tak zapraszam do oglądnięcia. 3nodding A tak przy okazji to cześć 3nodding witaj Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:43 am
Prinee Przed chwilą miałam pinklinka eek Dlaczego nikt nic nie pisze? mnie sie raz trafil akurat przy logowaniu i mialem 1 PM i niestety zamim sie zorientowalem to przepadl ale nasszczescie kilka dni pozniej znowu sie pojawil i wtredy jusz wiedizalem co to jest..jednak poradnik sie przydaje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:44 am
Vykk Prinee Przed chwilą miałam pinklinka eek Dlaczego nikt nic nie pisze? mnie sie raz trafil akurat przy logowaniu i mialem 1 PM i niestety zamim sie zorientowalem to przepadl ale nasszczescie kilka dni pozniej znowu sie pojawil i wtredy jusz wiedizalem co to jest..jednak poradnik sie przydaje razz Ja też miałam około tydzień temu i odświerzyłam przez przypadek stronę i mi przepadł ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan http://seikathefish.deviantart.com/ własnie umieszczam moje rysunki( jak to okresliłąm moje najlepsze prace) sa to narazie zdjęcia ale i tak zapraszam do oglądnięcia. 3nodding A tak przy okazji to cześć 3nodding hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:45 am
wybaczcie ze sie nie odzywalam lecz net mi siadl stressed i przyszlam aby sie pozegnac 3nodding wiec papatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|