|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:19 am
*podnosi drzewo i sprawdza czy jeszcze zyje* Jak tak to fajnie jak nie..to bywa ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:20 am
Sessu (leży pod zrewem)Zaczynam umeiraćXD X_X zyjesz czy mam przejsc do pierwszej pomocy?^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:20 am
Uniosłas dzrewo zeby mnie uratowaćXD niech cię usciskam(sciska linu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:21 am
hejak wszystkim co tam porabiacie..ja jestem padniety ale wpadlem do was odpoczac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(Pada na glebe)Przejdź do pierwszej pomocyXD X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessu Uniosłas dzrewo zeby mnie uratowaćXD niech cię usciskam(sciska linu) - - było lekkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:23 am
Sessu Uniosłas dzrewo zeby mnie uratowaćXD niech cię usciskam(sciska linu) stressed niepotrzebnie to robiłaś sam by się wygramolił spod tego drzewa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:23 am
Vykk hejak wszystkim co tam porabiacie..ja jestem padniety ale wpadlem do was odpoczac... hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:24 am
Vykk hejak wszystkim co tam porabiacie..ja jestem padniety ale wpadlem do was odpoczac... czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:25 am
Vykk hejak wszystkim co tam porabiacie..ja jestem padniety ale wpadlem do was odpoczac... heeej ! Jestem Prinee (nowa biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:26 am
Prinee Sessu Uniosłas dzrewo zeby mnie uratowaćXD niech cię usciskam(sciska linu) stressed niepotrzebnie to robiłaś sam by się wygramolił spod tego drzewa biggrin mam do niego sentyment i nie mogłem go tam zostawić - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:27 am
Lina-san Prinee Sessu Uniosłas dzrewo zeby mnie uratowaćXD niech cię usciskam(sciska linu) stressed niepotrzebnie to robiłaś sam by się wygramolił spod tego drzewa biggrin mam do niego sentyment i nie mogłem go tam zostawić - -' Aha. No chyba że tak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:27 am
Sessu (Pada na glebe)Przejdź do pierwszej pomocyXD X_X wstawaj nic ci nie jest- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:28 am
Prinee Lina-san Prinee Sessu Uniosłas dzrewo zeby mnie uratowaćXD niech cię usciskam(sciska linu) stressed niepotrzebnie to robiłaś sam by się wygramolił spod tego drzewa biggrin mam do niego sentyment i nie mogłem go tam zostawić - -' Aha. No chyba że tak biggrin zawsze lituje sie nad zwierzetami - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:28 am
Vykk hejak wszystkim co tam porabiacie..ja jestem padniety ale wpadlem do was odpoczac... cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|