|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:56 am
(pociąga za ogon)A jak tak robie to cos czujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:57 am
Sessu (pociąga za ogon)A jak tak robie to cos czujesz? zostaw już !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessu (pociąga za ogon)A jak tak robie to cos czujesz? au.... crying boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Sessu (scena dotykania uszu rodem z inuyashy)Hej ale fajne , prwadziweXD prawdziwe...ale zostaw je już sweatdrop wszystko opowiem yumciowi wszystko opowiem yumciowi xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:58 am
Prinee *Uśmiecha się ciepło* To co powiedźcie mi dzisiaj jest jakiś dzień dobroci ? biggrin Dziś nic specjalnego , po prostu trzeba o innyc dbać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:59 am
Sayokun Lina-san Sessu (scena dotykania uszu rodem z inuyashy)Hej ale fajne , prwadziweXD prawdziwe...ale zostaw je już sweatdrop wszystko opowiem yumciowi wszystko opowiem yumciowi xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd razz Yume wie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papa wszystkim *mowi cicho i znika wtapiajac sie w sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
(zasłąnia automatycznie twarz)Nie zabijaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:00 am
Sessu (zasłąnia automatycznie twarz)Nie zabijaj Boliiii crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:00 am
Lina-san Sayokun Lina-san Sessu (scena dotykania uszu rodem z inuyashy)Hej ale fajne , prwadziweXD prawdziwe...ale zostaw je już sweatdrop wszystko opowiem yumciowi wszystko opowiem yumciowi xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd razz Yume wie 3nodding sad zepsules mi zabawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:01 am
Sessu (zasłąnia automatycznie twarz)Nie zabijaj No i widzisz co zrobiłeś scream Udusić cię tym kocem ? * pokazuje na koc którym jest przykryta* ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:02 am
Hee-chanX papa wszystkim *mowi cicho i znika wtapiajac sie w sciane* No , na mnie też pora - a Ty moja panno ( pani? ) do łóżka dobrzę radzę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:02 am
Hee-chanX papa wszystkim *mowi cicho i znika wtapiajac sie w sciane* papapa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:03 am
Point.Zer0 Hee-chanX papa wszystkim *mowi cicho i znika wtapiajac sie w sciane* No , na mnie też pora - a Ty moja panno ( pani? ) do łóżka dobrzę radzę xd pa pa... wszyscy sobie ida jak przyszłam - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:04 am
Point.Zer0 Hee-chanX papa wszystkim *mowi cicho i znika wtapiajac sie w sciane* No , na mnie też pora - a Ty moja panno ( pani? ) do łóżka dobrzę radzę xd papapa *macha na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|