|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:33 am
Hee-chanX Hey *przytula* rany jak ja cie dawno nie widzialem xd hmm..hej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Witaj Lina biggrin Prinee , nie martw się , ja i tak jużkonta przy duszy nie mam odkąd sprzedałem płaszcz , ciuchy i opaskę wink a to sprzedałeś żeby pomagać inym czy na coś zbierałeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Hee-chanX Hey *przytula* rany jak ja cie dawno nie widzialem xd hmm..hej ^^ poznajesz mnie ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:35 am
Hee-chanX Lina-san Hee-chanX Hey *przytula* rany jak ja cie dawno nie widzialem xd hmm..hej ^^ poznajesz mnie ? smile em ...kojarze skads nick...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:35 am
Oooo , Lurkera wywabiłaś Lina wink Witaj Sayo i thx za uaktualnienie mapki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:36 am
Prinee Point.Zer0 Witaj Lina biggrin Prinee , nie martw się , ja i tak jużkonta przy duszy nie mam odkąd sprzedałem płaszcz , ciuchy i opaskę wink a to sprzedałeś żeby pomagać inym czy na coś zbierałeś? Miałem odejść , więc sprzedałem wszystko i dałem albo kupiłem itemki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Oooo , Lurkera wywabiłaś Lina wink Witaj Sayo i thx za uaktualnienie mapki biggrin ja czytam naruto... 27 tom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Hee-chanX Lina-san Hee-chanX Hey *przytula* rany jak ja cie dawno nie widzialem xd hmm..hej ^^ poznajesz mnie ? smile em ...kojarze skads nick... hehehe coz taka fajna akcja przed swietami na mojej gildzie, wszyscy plec pozmieniali xp jak to miales odejsc zer0 ??????? eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:38 am
nio miuuu miu mam nadzieje ze zostaniesz teraz miuuu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:39 am
Hee-chanX nio miuuu miu mam nadzieje ze zostaniesz teraz miuuu sad ja też razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 8:39 am
Hee-chanX nio miuuu miu mam nadzieje ze zostaniesz teraz miuuu sad Zostanę zostanę ( co to znaczy " miuuu " o_0 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|