|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:51 am
niaaaa~ radioaktywny, twoja syganturka jest wieksza niz 500x500 i takze za duzo zajmuje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:52 am
Akiko Tamashii niaaaa~ radioaktywny, twoja syganturka jest wieksza niz 500x500 i takze za duzo zajmuje blaugh ale superzasta ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:53 am
Akiko Tamashii niaaaa~ radioaktywny, twoja syganturka jest wieksza niz 500x500 i takze za duzo zajmuje blaugh ale fajna (zmniejsze) sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii niaaaa~ radioaktywny, twoja syganturka jest wieksza niz 500x500 i takze za duzo zajmuje blaugh racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Akiko Tamashii niaaaa~ radioaktywny, twoja syganturka jest wieksza niz 500x500 i takze za duzo zajmuje blaugh ale superzasta ^^ czy ja wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny _cleef_ Lethiel O.o o.O wlasnie blue boxa dostalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh *podskakooje tanczac z niebieskim poodeleczkiem w lapkach* whee whee whee otwierac ?? czy sprzedac w markecie ?? OTWIERAC !!!Popieram biggrin otwoshylam.. bylo to cio mam na glowie blaugh zaraz wracam bo na obiadek idu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:54 am
Lina-san Akiko Tamashii niaaaa~ radioaktywny, twoja syganturka jest wieksza niz 500x500 i takze za duzo zajmuje blaugh ale superzasta ^^ szuka mniejszegoo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:55 am
Lethiel radioaktywny _cleef_ Lethiel O.o o.O wlasnie blue boxa dostalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh *podskakooje tanczac z niebieskim poodeleczkiem w lapkach* whee whee whee otwierac ?? czy sprzedac w markecie ?? OTWIERAC !!!Popieram biggrin otwoshylam.. bylo to cio mam na glowie blaugh zaraz wracam bo na obiadek idu 3nodding Oo a cio to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:56 am
to papatki crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:57 am
zna ktos linke do tego edytorka gdzie mozna ubrac swojego avka tak jak sie chce wygladac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:58 am
Lina-san zna ktos linke do tego edytorka gdzie mozna ubrac swojego avka tak jak sie chce wygladac ? ehh..ja to kiedyc mialam...ale miala formata i poszlo papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:58 am
Akiko Tamashii Lina-san zna ktos linke do tego edytorka gdzie mozna ubrac swojego avka tak jak sie chce wygladac ? ehh..ja to kiedyc mialam...ale miala formata i poszlo papa no ja niby tez ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 7:00 am
Lina-san zna ktos linke do tego edytorka gdzie mozna ubrac swojego avka tak jak sie chce wygladac ? gdzies tutaj jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 7:01 am
Lina-san Yumehayla Hejka 4laugh !!! *skok na Lincia z półobrotu z głośnym całuskiem* Co tam 3nodding ? czesc Yume.... dorzucisz sie na bluzke? ech...a ile potrzebujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|