|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:39 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"Welcome Lethiel , your Gaia Gold: 87502 blaugh blaugh blaugh whee ja to moge udowodnic, a ty ? naprawde ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:41 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"Welcome Lethiel , your Gaia Gold: 87502 blaugh blaugh blaugh whee ja to moge udowodnic, a ty ? po co mam udowadniać blaugh .. cieshu sie z tego ile mam whee .. a zbieram 120k na NMscarf 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:42 am
Lina-san _cleef_ jesli mam wiecej nieznaczy ze musze sie dozucic mnie juz pytalo tyle osub o kilkaset zlota, gdybym kazdemu dawal to bym byl bankrutem oraz ciebie nieznam, sei znam i jej dalem list z tego miesiaca ! o rany bulwers O.o zartowałam tylko nie unoś sie tak - - poprostu ci muwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:43 am
O.o o.O wlasnie blue boxa dostalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh *podskakooje tanczac z niebieskim poodeleczkiem w lapkach* whee whee whee otwierac ?? czy sprzedac w markecie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka 4laugh !!! *skok na Lincia z półobrotu z głośnym całuskiem* Co tam 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"Welcome Lethiel , your Gaia Gold: 87502 blaugh blaugh blaugh whee ja to moge udowodnic, a ty ? po co mam udowadniać blaugh .. cieshu sie z tego ile mam whee .. a zbieram 120k na NMscarf 3nodding ja mam 162 moge ci zwrócić 150 teraz jak chcesz Lethiel ok???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:44 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"Welcome Lethiel , your Gaia Gold: 87502 blaugh blaugh blaugh whee ja to moge udowodnic, a ty ? po co mam udowadniać blaugh .. cieshu sie z tego ile mam whee .. a zbieram 120k na NMscarf 3nodding teraz kosztujo okoolo 150k !
i zanim nazbierasz tyle (ja terz zbieram) to wzrosnie i bedzie gdzies 2XXk
i gniewek, niewtrocaj sie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:44 am
Yumehayla Hejka 4laugh !!! *skok na Lincia z półobrotu z głośnym całuskiem* Co tam 3nodding ? czesc Yume.... dorzucisz sie na bluzke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:46 am
_cleef_ teraz kosztujo okoolo 150k !
i gniewek, niewtrocaj sie ! ech.. jak zaczynalam zbierac byl po 70 k.. ech.. piekne dawne czasy xd xd xd .. nio ale nie mozna sie poddawac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:47 am
Lethiel O.o o.O wlasnie blue boxa dostalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh *podskakooje tanczac z niebieskim poodeleczkiem w lapkach* whee whee whee otwierac ?? czy sprzedac w markecie ?? OTWIERAC !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:49 am
Lethiel _cleef_ teraz kosztujo okoolo 150k !
i gniewek, niewtrocaj sie ! ech.. jak zaczynalam zbierac byl po 70 k.. ech.. piekne dawne czasy xd xd xd .. nio ale nie mozna sie poddawac 3nodding mozna domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:49 am
_cleef_ Lethiel O.o o.O wlasnie blue boxa dostalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh *podskakooje tanczac z niebieskim poodeleczkiem w lapkach* whee whee whee otwierac ?? czy sprzedac w markecie ?? OTWIERAC !!!Popieram biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|