|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:29 am
_cleef_ zobacz w banku, bo ostanio niewysyla wiadomosci 3nodding .. bo u mnie jest ze wyslane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:30 am
witaj 4laugh *przytuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:30 am
_cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"i sie nie chcesz dorzucic jestes be... - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:31 am
gniewek pl Lina-san _cleef_ Lina-san Dorzuci sie ktos do mojego celu zebrania na bluzkę ^^'? nie blaugh ze ty to nie to ja wiem może być 1 goold biggrin gniewiek !! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel _cleef_ zobacz w banku, bo ostanio niewysyla wiadomosci hell ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"Welcome Lethiel , your Gaia Gold: 87502 blaugh blaugh blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:32 am
Kennnny_Rules gniewek pl Lina-san _cleef_ Lina-san Dorzuci sie ktos do mojego celu zebrania na bluzkę ^^'? nie blaugh ze ty to nie to ja wiem może być 1 goold biggrin gniewiek !! blaugh co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:32 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuulas* hejja *przyyyyytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:33 am
radioaktywny Lethiel witaj 4laugh *przytuuuulas* hejja *przyyyyytulas* heiah braćiszku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:34 am
Lina-san _cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"i sie nie chcesz dorzucic jestes be... - - jesli mam wiecej nieznaczy ze musze sie dozucic mnie juz pytalo tyle osub o kilkaset zlota, gdybym kazdemu dawal to bym byl bankrutem oraz ciebie nieznam, sei znam i jej dalem list z tego miesiaca !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:35 am
_cleef_ Lina-san _cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"i sie nie chcesz dorzucic jestes be... - - jesli mam wiecej nieznaczy ze musze sie dozucic mnie juz pytalo tyle osub o kilkaset zlota, gdybym kazdemu dawal to bym byl bankrutem oraz ciebie nieznam, sei znam i jej dalem list z tego miesiaca ! kto,ja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:38 am
Lethiel _cleef_ gniewek pl _cleef_ ile ludzie macie teraz kasy ?? 8 O.o
ja mam "Welcome _cleef_ , your Gaia Gold: 14601"Welcome Lethiel , your Gaia Gold: 87502 blaugh blaugh blaugh whee ja to moge udowodnic, a ty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:38 am
_cleef_ jesli mam wiecej nieznaczy ze musze sie dozucic mnie juz pytalo tyle osub o kilkaset zlota, gdybym kazdemu dawal to bym byl bankrutem oraz ciebie nieznam, sei znam i jej dalem list z tego miesiaca ! o rany bulwers O.o zartowałam tylko nie unoś sie tak - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|