|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:07 pm
dobra... jest tu ktos jeszcze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:08 pm
Miho_14 dobra... jest tu ktos jeszcze?? eee ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:08 pm
Rynn the Vampire A wy się tu obżeracie bezczelnie gonk A ja mam pierniczki stare Ej, a gdzie czapa? whee Kto się obżera ten się obżera...ja dbam o sylwetkę XD M-Teen- nie przeczę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:10 pm
Solmir Delein *siada w swoim foteliku przewieszając nogi przez jedno z oparć na ręce* ^^*odchyliła głowę i oddała pocałunek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:11 pm
no to ktos tu jednak jeszcze jest... ale i tak jakos cicho *wstawia naczynia do zmywarki, zbiera okruszki ze stolu* sayokun, chcesz ciacho, czy dbasz o sylwetke?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:14 pm
Miho_14 no to ktos tu jednak jeszcze jest... ale i tak jakos cicho *wstawia naczynia do zmywarki, zbiera okruszki ze stolu* sayokun, chcesz ciacho, czy dbasz o sylwetke?? 3nodding hmm dawqaj mimo że pode mną się ptrzed chwilą krzesło zawaliło blaugh (na serio- śroba się złamała)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:15 pm
Sayokun Miho_14 no to ktos tu jednak jeszcze jest... ale i tak jakos cicho *wstawia naczynia do zmywarki, zbiera okruszki ze stolu* sayokun, chcesz ciacho, czy dbasz o sylwetke?? 3nodding hmm dawqaj mimo że pode mną się ptrzed chwilą krzesło zawaliło blaugh (na serio- śrsię złamała) plosiem ile chcesz? (O.o ooo co ja widze moj ojciec mi przyniosl grzane piweczko... mniammm)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:16 pm
Miho_14 Sayokun Miho_14 no to ktos tu jednak jeszcze jest... ale i tak jakos cicho *wstawia naczynia do zmywarki, zbiera okruszki ze stolu* sayokun, chcesz ciacho, czy dbasz o sylwetke?? 3nodding hmm dawqaj mimo że pode mną się ptrzed chwilą krzesło zawaliło blaugh (na serio- śrsię złamała) plosiem ile chcesz? (O.o ooo co ja widze moj ojciec mi przyniosl grzane piweczko... mniammm) jedno wystarczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:17 pm
Sayokun Miho_14 Sayokun Miho_14 no to ktos tu jednak jeszcze jest... ale i tak jakos cicho *wstawia naczynia do zmywarki, zbiera okruszki ze stolu* sayokun, chcesz ciacho, czy dbasz o sylwetke?? 3nodding hmm dawqaj mimo że pode mną się ptrzed chwilą krzesło zawaliło blaugh (na serio- śrsię złamała) plosiem ile chcesz? (O.o ooo co ja widze moj ojciec mi przyniosl grzane piweczko... mniammm) jedno wystarczy sweatdrop mowisz masz *szczerzy zabki w usmiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:18 pm
witam ponownie smile
*wleciała przez drzwi wejściowe i machając plaszczem za sobą rzuca się na fotel*
co się dzieje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miho_14 no to ktos tu jednak jeszcze jest... ale i tak jakos cicho *wstawia naczynia do zmywarki, zbiera okruszki ze stolu* sayokun, chcesz ciacho, czy dbasz o sylwetke?? 3nodding hmm dawqaj mimo że pode mną się ptrzed chwilą krzesło zawaliło blaugh (na serio- śroba się złamała) hehe grubas *turla sie ze śmiechu* *podchodiz do Sayokuna głaszcze go na pocieszeni* moje biedaczysko nah nah ^.^ nie moge sie zdecydowac czerwone, czy szare trampki??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 mowisz masz *szczerzy zabki w usmiechu* dzięki xd nono taka obsługa czekam aż przyjedziesz do sierakowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:20 pm
Sayokun Miho_14 mowisz masz *szczerzy zabki w usmiechu* dzięki xd nono taka obsługa czekam aż przyjedziesz do sierakowa blaugh hohoh... zobaczymy czy wogole przyjade ^^ fajno by bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:20 pm
M-Teen Sayokun Miho_14 no to ktos tu jednak jeszcze jest... ale i tak jakos cicho *wstawia naczynia do zmywarki, zbiera okruszki ze stolu* sayokun, chcesz ciacho, czy dbasz o sylwetke?? 3nodding hmm dawqaj mimo że pode mną się ptrzed chwilą krzesło zawaliło blaugh (na serio- śroba się złamała) hehe grubas *turla sie ze śmiechu* *podchodiz do Sayokuna głaszcze go na pocieszeni* moje biedaczysko nah nah ^.^ nie moge sie zdecydowac czerwone, czy szare trampki??? sweatdrop nie jesem gruby scream sweatdrop 78kg przy 193cm masz moje zdjęcie w galeri na 18 stronie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|