|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:43 pm
radioaktywny M-Teen oł.. o miłości i zamałamce..m coś w tym jest... sweatdrop sama mam miłosny problem xp a załamka.. hmm jutro pon a po nim wt najgorsze dni tygodnia xp domokun *wypija duży łyk herbaty, stawia kubek na barku* wiesh zawshe jest druga strona medalu....... smile tzn jaka? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:47 pm
Miho_14 M-Teen Miho_14 chce ktos jeszcze murzynka, bo radioaktywny zaraz calego pochlonie 3nodding 3nodding whee whee ja sie chetnie poczestuje ^^ do herbaty - w sam raz! *oblizuje sie* xd *kroi kawalek (sporych rozmiarow) i podaje M-teen* *bierze kawałek* dziękuje ^^ *cmoka w powietrzu Miho_14* nah nah *kładzie na stole, saida na krzesło i przytępuje do koncumpcji* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:53 pm
*siada w swoim foteliku przewieszając nogi przez jedno z oparć na ręce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:54 pm
*wlacza czjnik i robi sobie herbatke, po czym kroi kawaleczek ciasta i dosiada sie do m-teen* mogiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:57 pm
A wy się tu obżeracie bezczelnie gonk
A ja mam pierniczki stare
Ej, a gdzie czapa? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:59 pm
Delein *siada w swoim foteliku przewieszając nogi przez jedno z oparć na ręce* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:00 pm
Rynn the Vampire A wy się tu obżeracie bezczelnie gonk A ja mam pierniczki stare Ej, a gdzie czapa? whee haha Rynn ja też mam *wyciaga 'Pierniczki alpejskie" truskakowe, chowa z powrotem dokańcza piernika, dopija herbate*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:00 pm
Rynn the Vampire A wy się tu obżeracie bezczelnie gonk A ja mam pierniczki stare Ej, a gdzie czapa? whee za cieplo mi bylo i na wchilke zdjelam sweatdrop ale mialam ja przez caly dzien!! i wczoraj tez razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:02 pm
chcesz ciacho rynncia?? bez cyjanku Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:02 pm
Miho_14 Rynn the Vampire A wy się tu obżeracie bezczelnie gonk A ja mam pierniczki stare Ej, a gdzie czapa? whee za cieplo mi bylo i na wchilke zdjelam sweatdrop ale mialam ja przez caly dzien!! i wczoraj tez razz whee Dobra, ja lecę...dzięki za ciacho, ale nie...papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:04 pm
*odstwia brudne naczynia do zmywarki* miho jak cskonczysz podjadac heh to daj swoje talerze brudne do zmywarki nah nah sweatdrop xp whee hyh ide kupic trampki z/w *wychodiz do sklepu Moiry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:06 pm
mam niwymiarowa glowe... :/ patrzcie co mi z nia czapa zrobila... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:06 pm
M-Teen *odstwia brudne naczynia do zmywarki* miho jak cskonczysz podjadac heh to daj swoje talerze brudne do zmywarki nah nah sweatdrop xp whee hyh ide kupic trampki z/w *wychodiz do sklepu Moiry* hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|