|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:31 pm
Delein Karina tak trzymaj! Walcz! Nie daj się! prawie sie pokloocilam ze starymi stressed mam ich juz dosc, chce sie wyprowadzic ale nie mam gdzie i za co placic za mieszkanie stressed stressed wryyyyyyy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:32 pm
Miss_Karina Delein Karina tak trzymaj! Walcz! Nie daj się! prawie sie pokloocilam ze starymi stressed mam ich juz dosc, chce sie wyprowadzic ale nie mam gdzie i za co placic za mieszkanie stressed stressed wryyyyyyy.... nie łam się biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:32 pm
dobra ide juz , bo jeszcze moge cos rozwalic z nerwoow - -' dobranoc wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:34 pm
Miss_Karina Delein Karina tak trzymaj! Walcz! Nie daj się! prawie sie pokloocilam ze starymi stressed mam ich juz dosc, chce sie wyprowadzic ale nie mam gdzie i za co placic za mieszkanie stressed stressed wryyyyyyy.... mozesz sie przeprowadzic do mnie razz jestem jedynaczka i troche mam nudno w domciu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:35 pm
Miho_14 Miss_Karina Delein mozesz sie przeprowadzic do mnie razz jestem jedynaczka i troche mam nudno w domciu... dawaj drugą 1/4 ciasta!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:36 pm
Miss_Karina Delein Karina tak trzymaj! Walcz! Nie daj się! prawie sie pokloocilam ze starymi stressed mam ich juz dosc, chce sie wyprowadzic ale nie mam gdzie i za co placic za mieszkanie stressed stressed wryyyyyyy.... Też mam taką sytuację...mam nawet mieszkanie po babci, ale niestety jako żem siedemnastolatka raczej nie mogłabym sama sobie w nim urzędować =='' Papa!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:37 pm
radioaktywny Miho_14 Miss_Karina Delein mozesz sie przeprowadzic do mnie razz jestem jedynaczka i troche mam nudno w domciu... dawaj drugą 1/4 ciasta!!!!!!!!!!!! laaa!! plose!! blaugh blaugh blaugh blaugh *pszytula z napadu euforii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:38 pm
laaa!! plose!! blaugh blaugh blaugh blaugh *pszytula z napadu euforii* nie ma za co biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:39 pm
chce ktos jeszcze murzynka, bo radioaktywny zaraz calego pochlonie 3nodding 3nodding whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:39 pm
oł.. o miłości i zamałamce..m coś w tym jest... sweatdrop sama mam miłosny problem xp a załamka.. hmm jutro pon a po nim wt najgorsze dni tygodnia xp domokun *wypija duży łyk herbaty, stawia kubek na barku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:41 pm
M-Teen oł.. o miłości i zamałamce..m coś w tym jest... sweatdrop sama mam miłosny problem xp a załamka.. hmm jutro pon a po nim wt najgorsze dni tygodnia xp domokun *wypija duży łyk herbaty, stawia kubek na barku* wiesh zawshe jest druga strona medalu....... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:41 pm
Miho_14 chce ktos jeszcze murzynka, bo radioaktywny zaraz calego pochlonie 3nodding 3nodding whee whee ja sie chetnie poczestuje ^^ do herbaty - w sam raz! *oblizuje sie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:43 pm
M-Teen Miho_14 chce ktos jeszcze murzynka, bo radioaktywny zaraz calego pochlonie 3nodding 3nodding whee whee ja sie chetnie poczestuje ^^ do herbaty - w sam raz! *oblizuje sie* xd *kroi kawalek (sporych rozmiarow) i podaje M-teen*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|