|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:15 pm
radioaktywny Miho_14 Point.Zer0 Ale to zę serce bije szybciej to ADRENALINA , w takim wyadku serce powinno być też symbolem WALKIII !!!! scream stressed moze... nie chcesz ciacha?? sweatdrop ja chcieć biggrin biggrin biggrin jeee ktos chce moje ciacho ^^ 4laugh *kroi spory kawalek i wrecza radioaktywnemu* plosiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:16 pm
Miho_14 KUTWA, NIE WIDZE SWOJEGO AVATARKA crying zrob tak, rozbierz sie calkowicie "equip all"c zy jakos tak w invetory zapisz i znoow ubierz sie i zapisz , moze sie uda whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:16 pm
radioaktywny Kitty-ShadowCat radioaktywny Kitty-ShadowCat ej radioaktywny chyba można sięzakochaćna gai-masz coś przeciwko ? nie ale....................................... no dobra tylko powiedz jak się te obrazki wkłada pod siebie??? o co ci chodzi?? mów normalnie wink karina ma swysunek kota i siebie ze skszydłami biggrin [/quot KOCHAM CIĘ heart RADIOAKTYWNY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Delein Ave ludziska! Jak tam koniec ?ikendu?? Ja chc꠪eszcze wolne razz :p kazdy chce wiecej wolnego teraz to ja powinnam sie uczyc...ale jak zwykle mi sie nie chce...szczegolnie histori sztuki i gegry (panstw Afryki) = =" ja to pamieci do panstw afryki nigdy nie mialam, tyle ich jest xp Dobranoc Zeruś 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 radioaktywny Miho_14 Point.Zer0 Ale to zę serce bije szybciej to ADRENALINA , w takim wyadku serce powinno być też symbolem WALKIII !!!! scream stressed moze... nie chcesz ciacha?? sweatdrop ja chcieć biggrin biggrin biggrin jeee ktos chce moje ciacho ^^ 4laugh *kroi spory kawalek i wrecza radioaktywnemu* plosiem dzięki biggrin *zjada ciacho* pycha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Miho_14 KUTWA, NIE WIDZE SWOJEGO AVATARKA crying ja twojego też biggrin kutwos mentos freszos..... *mamrocze pod nosem* cosik jest nie tak....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:18 pm
Point.Zer0 Witaj Delein xd Cholera , i znowu będęmyślał przez p�ł nocy co za idiota wpadł na tak głupi pomysł pprzypisujac sercu atrybut miłosci i pewnie dojdę przez to do fizyki teoretycznej albo paleontologii i nici ze snu.. cholera... No c�ż - żegnam wszystkich i dobranoc xd pa pa Zer0 myslicielu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:18 pm
Kitty-ShadowCat radioaktywny Kitty-ShadowCat radioaktywny Kitty-ShadowCat ej radioaktywny chyba można sięzakochaćna gai-masz coś przeciwko ? nie ale....................................... no dobra tylko powiedz jak się te obrazki wkłada pod siebie??? o co ci chodzi?? mów normalnie wink karina ma swysunek kota i siebie ze skszydłami biggrin [/quot KOCHAM CIĘ heart RADIOAKTYWNY ja ciebie też *przytulas* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:20 pm
Kitty-ShadowCat radioaktywny Miho_14 radioaktywny Miho_14 Point.Zer0 Ale to zĦ#8482; serce bije szybciej to ADRENALINA , w takim wyadku serce powinno byĦ#8225; też symbolem WALKIII !!!! scream stressed moze... nie chcesz ciacha?? sweatdrop ja chcieĦ#8225; biggrin biggrin biggrin jeee ktos chce moje ciacho ^^ 4laugh *kroi spory kawalek i wrecza radioaktywnemu* plosiem dziĦ#8482;ki biggrin *zjada ciacho* pycha biggrin KOCHAM CIĘ RADIOAKTYWNY heart redface bez takich.............scenek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:20 pm