|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:10 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Ale to zę serce bije szybciej to ADRENALINA , w takim wyadku serce powinno być też symbolem WALKIII !!!! scream stressed symbolem walki sa przedmioty ktore uzywa sie w wojnach np. topory, miecze, sztylety, włócznie. Serce jest symbolem milosci pewnie dlatego ze tam mieszka dusza i tam wychodza rooozne emocje (ktore pewnie sa dzielem jakis substancji w moozgu sweatdrop ) Gdyby rozumować z logiką symbol = wykozystywana rzecz to bym pewnie dostał bana za niemoralne treści sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:11 pm
Point.Zer0 Ale to zę serce bije szybciej to ADRENALINA , w takim wyadku serce powinno być też symbolem WALKIII !!!! scream stressed moze... nie chcesz ciacha?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:12 pm
radioaktywny Kitty-ShadowCat ej radioaktywny chyba można sięzakochaćna gai-masz coś przeciwko ? nie ale....................................... no dobra tylko powiedz jak się te obrazki wkłada pod siebie??? w profile/edit profile na dole masz okienko i tam wklepujesz linki do swoich obrazkow xd (czyt. sygnaturek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Kitty-ShadowCat ej radioaktywny chyba można sięzakochaćna gai-masz coś przeciwko ? nie ale....................................... no dobra tylko powiedz jak się te obrazki wkłada pod siebie??? o co ci chodzi?? mów normalnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:13 pm
Miho_14 Point.Zer0 Ale to zę serce bije szybciej to ADRENALINA , w takim wyadku serce powinno być też symbolem WALKIII !!!! scream stressed moze... nie chcesz ciacha?? sweatdrop ja chcieć biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
KUTWA, NIE WIDZE SWOJEGO AVATARKA crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Sayokun Kitty-ShadowCat chyba można siĦ#8482; zakochaĦ#8225; na gai- masz coŦ#8250;przeciwko sad można razz xd na właśnie- i ja się zakochałam w postaci radioaktywnego!!!!!!!! heart ale nie pierwszego dnia i nie od razu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Ale to zę serce bije szybciej to ADRENALINA , w takim wyadku serce powinno być też symbolem WALKIII !!!! scream stressed symbolem walki sa przedmioty ktore uzywa sie w wojnach np. topory, miecze, sztylety, włócznie. Serce jest symbolem milosci pewnie dlatego ze tam mieszka dusza i tam wychodza rooozne emocje (ktore pewnie sa dzielem jakis substancji w moozgu sweatdrop ) Gdyby rozumować z logiką symbol = wykozystywana rzecz to bym pewnie dostał bana za niemoralne treści sweatdrop moze tak xd Delein- witaj whee ja chce jeszcze dluzej tego łikednu!!! crying whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Kitty-ShadowCat Sayokun Kitty-ShadowCat chyba można siĦ#8482; zakochaĦ#8225; na gai- masz coŦ#8250;przeciwko sad można razz xd na właśnie- i ja się zakochałam w postaci radioaktywnego!!!!!!!! heart ale nie pierwszego dnia i nie od razu sweatdrop ale on jest taki słodki że mi sięod razu spodobał:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 12:15 pm