|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:54 am
Point.Zer0 Hej Lethiel I Wwidzisz Akiko ? nie jesteś głupia , i nie poddajesz się , co świadczy o pewności siebie wink xd bez przesady, prosze (jestem tylko uparta :p )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miho_14 Jeeeeee!!! lethiel przyszla!! chcesz ciacho?? 4laugh whee *przytuuuuuuuulas* ciacho !! whee whee whee ostroznie z tym przytulaniem bo mi blacha wypadnie whee *kroi lethiel duuuuzy kawalek murzynka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethi- po raz n-ty wszystkiego najlepszego z okazji urodzin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:55 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat radioaktywny Point.Zer0 Dziękui temu błędowi cała komisja do spraw poprawności języka polskiego zerwie się z urlopów xd Witaj xd szy cosi muwiąsi hej radioaktywny - pogadamy lubię młodszych ode mnie.... heart wiesh 3 lata to nie tak źle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Hej Lethiel I Wwidzisz Akiko ? nie jesteś głupia , i nie poddajesz się , co świadczy o pewności siebie wink xd bez przesady, prosze (jestem tylko uparta :p ) nie przesadzam - uparcie to pewność siebie - i bardzo dobrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Lethiel 4laugh
tak na marginesie wkurzylam sie na mojego kota dzis stressed scream rano zbil talerz do filizanko od kawy a teraz czajnik (oba z porcelany) i tegie lanie dostal ode mnie scream stressed stressed i sie schowala do swojej budki i dobrze jej tak!!! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:56 am
Point.Zer0 Hej Lethiel I Wwidzisz Akiko ? nie jesteś głupia , i nie poddajesz się , co świadczy o pewności siebie wink xd 4laugh *przytuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat radioaktywny sie mash *przyytulas* jeshcze trochĦ#8482; postów i mam nowĦ#8230; koshulkĦ#8482; smile masz dziewczynę heart redface Oho - znów się różowo robi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hej Lethiel 4laugh tak na marginesie wkurzylam sie na mojego kota dzis stressed scream rano zbil talerz do filizanko od kawy a teraz czajnik (oba z porcelany) i tegie lanie dostal ode mnie scream stressed stressed i sie schowala do swojej budki i dobrze jej tak!!! stressed jakis dziki ten kot xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:57 am
Kitty-ShadowCat radioaktywny sie mash *przyytulas* jeshcze trochĦ#8482; postów i mam nowĦ#8230; koshulkĦ#8482; smile masz dziewczynę heart redface nie ale porzyczyła mi cashe i jeshcze trochę i mam "maroon gerta grip" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:57 am
Point.Zer0 Kitty-ShadowCat masz dziewczynę heart redface Oho - znów się różowo robi xd niop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:58 am
Point.Zer0 Kitty-ShadowCat radioaktywny sie mash *przyytulas* jeshcze trochĦ#8482; postów i mam nowĦ#8230; koshulkĦ#8482; smile masz dziewczynę heart redface Oho - znów się różowo robi xd (a ten znowu swoje) blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:58 am
Akiko Tamashii Miss_Karina hej Lethiel 4laugh tak na marginesie wkurzylam sie na mojego kota dzis stressed scream rano zbil talerz do filizanko od kawy a teraz czajnik (oba z porcelany) i tegie lanie dostal ode mnie scream stressed stressed i sie schowala do swojej budki i dobrze jej tak!!! stressed jakis dziki ten kot xd nio : stressed : jest to kotka, nazywa sie Sasza i ma 4-5 miesiace stressed heh... nie wiem jak zareaguje mama na brak czajnika xp chyba sie wkurzy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:59 am
nikt wiecej nie chce ciacha?? crying crying crying crying crying crying a ja sie tak urobilam crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|