|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:30 am
Point.Zer0 Rynn the Vampire tandetna jakość, wiem..co myślicie? Nadrabia klimatem xd to znaczyło "ujdzie" czy "do dupy"? razz na kartce to wygląda lepiej -_- mój skaner sux..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:30 am
gniewek pl w sumie mogłabyś z kimś innym... blaugh mogłabym, ale nie mam faceta i juz. heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:31 am
wywlok666 hmm .. troche płaski tyłek .. i prawa ręka chyba troche krzywa .. ale poza tym podoba mi się smile trohe pajacowaty ale pozatym ok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fajne oczy taki psychopatuyczny wyraz.......... no i prawa reka na pierwszy zyt oka wuglada jakby miala kciuk nie s tej strony co powinna ale jak sie przyjrzec to jest dobrze A oglnie wyjebista praca wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii gifa tez nie zrobie bo za duzo zajmuje = =" Laaaaaaaaa gonk *mowi pod nosem*czy ja musze byc taka glupia wcale nie jestes glupia Aki!!! jestes sliczna i madra whee i juz!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:32 am
arghhhhhhh musze znów iść na jakiś czas.....
3mać się ciepło i miłego wieczorku ......
adieu
*człapie powoli do pokoju.pochwili ubrany w plaszczyk wychodzi z niego i wychodzi całkiem z budynku gildii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:32 am
Falcone Fajne oczy taki psychopatuyczny wyraz.......... no i prawa reka na pierwszy zyt oka wuglada jakby miala kciuk nie s tej strony co powinna ale jak sie przyjrzec to jest dobrze A oglnie wyjebista praca wink dzięki sweatdrop Kciuk jest dobrze, trzy razy w lustrze sprawdzałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:33 am
Bry whee pracka w porzadku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:33 am
Rynn the Vampire Falcone Fajne oczy taki psychopatuyczny wyraz.......... no i prawa reka na pierwszy zyt oka wuglada jakby miala kciuk nie s tej strony co powinna ale jak sie przyjrzec to jest dobrze A oglnie wyjebista praca wink dzięki sweatdrop Kciuk jest dobrze, trzy razy w lustrze sprawdzałam sweatdrop mogło być lepsze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bry wsystkim obecnym Rynn dobrze wiesz co o tym sadze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gniewek pl Rynn the Vampire Falcone Fajne oczy taki psychopatuyczny wyraz.......... no i prawa reka na pierwszy zyt oka wuglada jakby miala kciuk nie s tej strony co powinna ale jak sie przyjrzec to jest dobrze A oglnie wyjebista praca wink dzięki sweatdrop Kciuk jest dobrze, trzy razy w lustrze sprawdzałam sweatdrop mogło być lepsze smile ale ja nie umiem lepiej! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:36 am
Miho_14 bry wsystkim obecnym Rynn dobrze wiesz co o tym sadze 3nodding bo ty jesteś skrzywiona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:36 am
Rynn the Vampire gniewek pl Rynn the Vampire Falcone Fajne oczy taki psychopatuyczny wyraz.......... no i prawa reka na pierwszy zyt oka wuglada jakby miala kciuk nie s tej strony co powinna ale jak sie przyjrzec to jest dobrze A oglnie wyjebista praca wink dzięki sweatdrop Kciuk jest dobrze, trzy razy w lustrze sprawdzałam sweatdrop mogło być lepsze smile ale ja nie umiem lepiej! gonk nie załamuj się *głaszcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|