|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:22 am
Miss_Karina Point.Zer0 Hmm..... czyżby siekolejna parka szykowała ? wink xd nieeee xd xd Ja o nic nie wypytuję , nie musicie mi się tłumaczyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:22 am
Sayokun Point.Zer0 Hmm..... czyżby siekolejna parka szykowała ? wink xd O.o znowu yuri sweatdrop biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:23 am
Miss_Karina Point.Zer0 Hmm..... czyżby siekolejna parka szykowała ? wink xd nieeee xd xd gdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:23 am
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Hmm..... czyżby siekolejna parka szykowała ? wink xd nieeee xd xd Ja o nic nie wypytuję , nie musicie mi się tłumaczyć xd jestem nadal wolna jesli o to ci chodzi stare whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:24 am
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Hmm..... czyżby siekolejna parka szykowała ? wink xd nieeee xd xd Ja o nic nie wypytuję , nie musicie mi się tłumaczyć xd oco
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:25 am
Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Hmm..... czyżby siekolejna parka szykowała ? wink xd nieeee xd xd Ja o nic nie wypytuję , nie musicie mi się tłumaczyć xd jestem nadal wolna jesli o to ci chodzi stare whee Dooobrze , dooobrze.... zapamiętam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:27 am
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Hmm..... czyżby siekolejna parka szykowała ? wink xd nieeee xd xd Ja o nic nie wypytuję , nie musicie mi się tłumaczyć xd jestem nadal wolna jesli o to ci chodzi stare whee Dooobrze , dooobrze.... zapamiętam wink w sumie mogłabyś z kimś innym... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hihi .. nie ma jak rozmowy inteligentne XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:28 am
Rynn the Vampire tandetna jakość, wiem..co myślicie? Nadrabia klimatem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gifa tez nie zrobie bo za duzo zajmuje = ="
Laaaaaaaaa gonk *mowi pod nosem*czy ja musze byc taka glupia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 hihi .. nie ma jak rozmowy inteligentne XDDD może nieinteligentne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:29 am
hmm .. troche płaski tyłek .. i prawa ręka chyba troche krzywa .. ale poza tym podoba mi się smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:29 am
Akiko Tamashii gifa tez nie zrobie bo za duzo zajmuje = =" Laaaaaaaaa gonk *mowi pod nosem*czy ja musze byc taka glupia Głupia ? ja też bym nie zrobił , no i co ? To , żę nie umiesz czegośzrobić nie znaczy że jesteś głupia Aki * głaszcze po głowie * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|