|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:59 am
Point.Zer0 Nie mam żadnych Karina xd widzialam jednoa blaugh uwielbiam anioly i archanioly 4laugh Falc- ja juz mam serdecznie dosc buta sportowego chce czegos innego, nowego xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:02 am
gniewek pl Falcone Miss_Karina ZERUUUUŚ!!! 4laugh ipokaz mi swoje rysunki, plz pokaz pokaz xd
Falc- nie whee po prostu mialam takie zadanie z Podstaw Projektowania ^^"aha.......... i jak ladnie ci wyszedl ?? Wlasnie zero daj kilka linkow jak masz do swoich dziel sztuki whee mi też pokaż biggrin Nie dam innych linków , bo nie mam teraz nic z rysunków - jak coś kończę ( co i tak jest żadkoscią jak mi się w połowie nie znudzi sweatdrop ) To albo komuś daję , albo wyrzucam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:04 am
Miss_Karina ja juz mam serdecznie dosc buta sportowego chce czegos innego, nowego xd xd Mam - sandały ! to dopiero nowość ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:05 am
Miss_Karina Point.Zer0 Nie mam żadnych Karina xd widzialam jednoa blaugh uwielbiam anioly i archanioly 4laugh hihiih .. ja też uwielbiam biggrin na kompie mam ich już eeeee dużo XDDDDDDDD i mój zbiorek rysunków i zdjęc aniołkowych sestematycznie wzrasta XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:05 am
Point.Zer0 Miss_Karina ja juz mam serdecznie dosc buta sportowego chce czegos innego, nowego xd xd Mam - sandały ! to dopiero nowość ! xd może kalosze biggrin ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:08 am
gniewek pl Point.Zer0 Miss_Karina ja juz mam serdecznie dosc buta sportowego chce czegos innego, nowego xd xd Mam - sandały ! to dopiero nowość ! xd może kalosze biggrin ??? jezu dajcie spokooj xd xd wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:09 am
Chr Chr Chr... Hę ? *spada ze ściany* Ja nie śpięęę !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nudno coś- mam nową postac ale dalej nudno buehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eee....oki...wiem, to bedzie glupie pytanie, ale coz.....chce zeby moja sygnaturka co jakis czas sie zmieniala, ale nie chce z tego robic gifa ....wiec jak to sie robi (gdzies to pisalo , ale po angliku = =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:10 am
wgrywam na kompa fotki pewnych prac, zrobione migiem whee wiec wybaczcie jakosc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:10 am
Akiko Tamashii eee....oki...wiem, to bedzie glupie pytanie, ale coz.....chce zeby moja sygnaturka co jakis czas sie zmieniala, ale nie chce z tego robic gifa ....wiec jak to sie robi (gdzies to pisalo , ale po angliku = =) hmmm... moze Yume lub Kage beda wiedzieli? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:11 am
Akiko Tamashii eee....oki...wiem, to bedzie glupie pytanie, ale coz.....chce zeby moja sygnaturka co jakis czas sie zmieniala, ale nie chce z tego robic gifa ....wiec jak to sie robi (gdzies to pisalo , ale po angliku = =) O - moje rysunki tu wysiadają , Mamy tu prawdziwą artystkę xd Witaj Aki wink Hmm.. na to był skrypt Java , holera jak bym sobie przypomniał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:11 am
Akiko Tamashii eee....oki...wiem, to bedzie glupie pytanie, ale coz.....chce zeby moja sygnaturka co jakis czas sie zmieniala, ale nie chce z tego robic gifa ....wiec jak to sie robi (gdzies to pisalo , ale po angliku = =) ja nie wiem sweatdrop ale Yume napewno wie bo mu sie co chwile zmienia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:12 am
Point.Zer0 Chr Chr Chr... Hę ? *spada ze ściany* Ja nie śpięęę ! no bo myślałem że zasnąłeś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|