Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5538 5539 5540 5541 5542 5543 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Liilith

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:22 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:24 am

Solmir
Baliaur
Solmir
Falc- sprobuj medytacji tylko nie indyjskiej wink

dlaczego nie??? jaka to w ogole medytacja??
elo Omi
dlatego ze indyjska doprowadza do osiagniecia nirvany- a ta ze snem ma mało wspolnego- najlepsza jest zwykła uprawiana przy cwiczemiu jogi- po kr䣥 jest to wsłuchiwanie sie w swoj oddech lub jak kto woli w swoje wnetrze wink

yyyyy....super biggrin
ale ja jestem strasznie niecierpliwy i pewnie po gora 3 minutach nie wytrzymal bym xp

Falcone

Liilith

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:25 am

Falcone
Solmir
Baliaur
Solmir
Falc- sprobuj medytacji tylko nie indyjskiej wink

dlaczego nie??? jaka to w ogole medytacja??
elo Omi
dlatego ze indyjska doprowadza do osiagniecia nirvany- a ta ze snem ma mało wspolnego- najlepsza jest zwykła uprawiana przy cwiczemiu jogi- po kr䣥 jest to wsłuchiwanie sie w swoj oddech lub jak kto woli w swoje wnetrze wink

yyyyy....super biggrin
ale ja jestem strasznie niecierpliwy i pewnie po gora 3 minutach nie wytrzymal bym xp
hehe no wiesz trzeba sie na cos zdecydowac- cierpliwosc albo bezsennosc wink
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:26 am

witam 4laugh (troszke z opoznieniem)

Omega Sun
Captain

Falcone

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:31 am

Solmir
Falcone

yyyyy....super biggrin

no dobra a jak mam medytowac ??
siedziec sobie i sluchac jak oddycham question
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:35 am

Falcone
Solmir

yyyyy....super biggrin

no dobra a jak mam medytowac ??
siedziec sobie i sluchac jak oddycham question hie do koncza- najprostrzy sposob to technika "spadajacego liscia" w ksiazkach radza zeby wyobrazic sobie siebie jako lisc spadajacy w przepasc- wydech kiedy lisc opada swobodnie, wdech- kiedy lekko w powietrzu sie zatrzymuje zataczajac kregi- skup sie na tym i gwarantuje sukces, a w zasadzie dobry sen wink

Liilith

Miss_Karina

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:36 am

heh...wreszcie skonczylam but sportowy xp (dla niekumatych- jedno z moich zadan na studia whee ) ufff....
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:37 am

Solmir
hie do koncza- najprostrzy sposob to technika "spadajacego liscia" w ksiazkach radza zeby wyobrazic sobie siebie jako lisc spadajacy w przepasc- wydech kiedy lisc opada swobodnie, wdech- kiedy lekko w powietrzu sie zatrzymuje zataczajac kregi- skup sie na tym i gwarantuje sukces, a w zasadzie dobry sen wink
dobry pomysl whee

Miss_Karina

Falcone

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:38 am

Solmir
hie do koncza- najprostrzy sposob to technika "spadajacego liscia" w ksiazkach radza zeby wyobrazic sobie siebie jako lisc spadajacy w przepasc- wydech kiedy lisc opada swobodnie, wdech- kiedy lekko w powietrzu sie zatrzymuje zataczajac kregi- skup sie na tym i gwarantuje sukces, a w zasadzie dobry sen wink

yy...no ni zaszkodzi sprubowac
dzieki whee
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:38 am

Miss_Karina
heh...wreszcie skonczylam but sportowy xp (dla niekumatych- jedno z moich zadan na studia whee ) ufff....

Zuch dziewczyna xd wink

Witam wszystkich xd

PointZer0

Liilith

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:40 am

Falcone
Solmir

yy...no ni zaszkodzi sprubowac
dzieki whee
proszki ; )
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:41 am

Point.Zer0
Miss_Karina

Zuch dziewczyna xd wink

Witam wszystkich xd

Witam Zero
ostatnio patrzalem na Topic "troche kulturki " i zauwazylem twoj rysunek........ i przez 10 minut szczeki musialem szukac

Karina co ty szewcem bedziesz ??

Falcone

PointZer0

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:44 am

Witaj Falcone , jaki rysunek ? *idzie sprawdzić*
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:46 am

a To , miałem to z Photo-wiadra skasować już sweatdrop

PointZer0

Sayokun

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:47 am

witam ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5538 5539 5540 5541 5542 5543 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games