|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:09 am
Miss_Karina Solmir nie wiem czego tu sie bac- jesli sie zdaje sobie sprawe ze to faktycznie jest sen kiedy go snimy to to sie robi nawet przyjemne- oczywiscie o ile ktoś umie świadomie śnić ewentualnie programować sny wink hieh xd czasem mi sie sni to co sobie opowiadam gdy ide spac xd dawno temu pewnego dnia nie moglam zasnac wiec opowiedzialam sobie historyjke...po 5 minutach zasnelam jak dziecko whee i zostalo mi do dzis, jak sobie nie opowiem to z trudem zasypiam whee i kazdego dnia to zupelnie inna historia xd xd no to polecam poczytac coś o świadomym śnieniu albo OBE jesli cie to interesuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Solmir stałas sie medium astralnym, szkoda tylko ze to jest krotkotrwałe 3nodding tesh kiedys to mialam ale w gorszej wersji...i po rozstaniu sie z pewnym talizmanem mam spokoj ...narazie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Solmir nie wiem czego tu sie bac- jesli sie zdaje sobie sprawe ze to faktycznie jest sen kiedy go snimy to to sie robi nawet przyjemne- oczywiscie o ile ktoś umie świadomie śnić ewentualnie programować sny wink hieh xd czasem mi sie sni to co sobie opowiadam gdy ide spac xd dawno temu pewnego dnia nie moglam zasnac wiec opowiedzialam sobie historyjke...po 5 minutach zasnelam jak dziecko whee i zostalo mi do dzis, jak sobie nie opowiem to z trudem zasypiam whee i kazdego dnia to zupelnie inna historia xd xd a ja nie moge spac chyba cierpie na chroniczna bezsennosc sad jedyna pora w ktorej moge zasnac to dzien w nocy gora na godzinke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:10 am
Solmir no to polecam poczytac coś o świadomym śnieniu albo OBE jesli cie to interesuje smile OBE? O.o a mozesz zapodac tytuły i autoroow lub linki? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:10 am
Falcone Solmir nie wiem czego tu sie bac- jesli sie zdaje sobie sprawe ze to faktycznie jest sen kiedy go snimy to to sie robi nawet przyjemne- oczywiscie o ile ktoś umie świadomie śnić ewentualnie programować sny wink ja sie nauczylem blaugh ale nie zawsze wychodzi bardzo dobrze- miła rozrywka pomaga kontemplacji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:11 am
Falcone a ja nie moge spac chyba cierpie na chroniczna bezsennosc sad jedyna pora w ktorej moge zasnac to dzien w nocy gora na godzinke xp to ja nie wiem co na to poradzic O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:13 am
Miss_Karina Solmir no to polecam poczytac coś o świadomym śnieniu albo OBE jesli cie to interesuje smile OBE? O.o a mozesz zapodac tytuły i autoroow lub linki? ^^ niestety nie moge ale w necie jest dość duzo napisane na ten temat- aha i jeszcze jedno jesli boisz sie koszmarów to OBE moze cie troche zniechecic ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:14 am
Solmir Miss_Karina Solmir no to polecam poczytac coś o świadomym śnieniu albo OBE jesli cie to interesuje smile OBE? O.o a mozesz zapodac tytuły i autoroow lub linki? ^^ niestety nie moge ale w necie jest dość duzo napisane na ten temat- aha i jeszcze jedno jesli boisz sie koszmarów to OBE moze cie troche zniechecic ^^ hmmm... sproobuje przeczytac OBE ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:14 am
Miss_Karina Falcone a ja nie moge spac chyba cierpie na chroniczna bezsennosc sad jedyna pora w ktorej moge zasnac to dzien w nocy gora na godzinke xp to ja nie wiem co na to poradzic O.o no ja tez nie sweatdrop moze powinnienem isc do psychologa ale wtedy mama powie ze to przez mangi i anime i mi jeszcze ich zabroni scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:16 am
Falcone Miss_Karina Falcone a ja nie moge spac chyba cierpie na chroniczna bezsennosc sad jedyna pora w ktorej moge zasnac to dzien w nocy gora na godzinke xp to ja nie wiem co na to poradzic O.o no ja tez nie sweatdrop moze powinnienem isc do psychologa ale wtedy mama powie ze to przez mangi i anime i mi jeszcze ich zabroni scream xp hieh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:16 am
To odnosnie posta sprzed kilku stron: Prinee ej mam pytanie razz jak cie przyjmuja do gildii to przychodzi jakies powiadomienie pm'em ? razz Zeby dostac powiadomienie PMem najpierw musisz miec wlaczona opcje ze chcesz je otrzymywac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:17 am
Falc- sprobuj medytacji tylko nie indyjskiej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:18 am
Omega Sun To odnosnie posta sprzed kilku stron: Prinee ej mam pytanie razz jak cie przyjmuja do gildii to przychodzi jakies powiadomienie pm'em ? razz Zeby dostac powiadomienie PMem najpierw musisz miec wlaczona opcje ze chcesz je otrzymywac stare Hej Omi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:21 am
Solmir Falc- sprobuj medytacji tylko nie indyjskiej wink dlaczego nie??? jaka to w ogole medytacja?? elo Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:21 am
Solmir Falc- sprobuj medytacji tylko nie indyjskiej wink medytacja nigdy nie probowalem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|