|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:54 am
Miss_Karina Solmir Miss_Karina Solmir nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze) a wiesz ze to zle miec kilka łapaczy przy jednej osobie- bijac sie o koszmary gubią je po drodze wink ja mam tak rozmiesczone, ze nie bija sie whee i jak gdzies wyjezdzam to zabieram maly ze sobą xd wtedy spokojnie spie whee sprytne wink ja mam jeden ale za to wspanialy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:54 am
Miss_Karina Solmir Miss_Karina Solmir nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze) a wiesz ze to zle miec kilka łapaczy przy jednej osobie- bijac sie o koszmary gubią je po drodze wink ja mam tak rozmiesczone, ze nie bija sie whee i jak gdzies wyjezdzam to zabieram maly ze sobą xd wtedy spokojnie spie whee eeeeeee ja nocnych koszmarof nie mam od 10 lat... ostatni moj byl jak mialam 5 lat i cale stado zwierzat mnie gonilo w ciemnosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:57 am
Solmir sprytne wink ja mam jeden ale za to wspanialy wink niom whee i kazde jest z innych stron swiata. Jeden jest ze wschodu, drugi z zachodu a trzeci z południa, brakuje północnego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:58 am
Miss_Karina uuups... sweatdrop ja miałam kilka koszmar�w, pierwszy najbardziej realistyczny to miałam jak miałam 7-8 latek i sniło mi sie, że krokodyl mnie atakuje (tak pokrootce) sweatdrop moje dwa najgorsze to w skrocie jak siedze na kanapie i trafiaja tuz nad moja glowa miecze w sciane.. i jak.. dobra pomine ten gorszy xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:59 am
Miss_Karina Solmir sprytne wink ja mam jeden ale za to wspanialy wink niom whee i kazde jest z innych stron swiata. Jeden jest ze wschodu, drugi z zachodu a trzeci z południa, brakuje północnego whee ja mam indiański z wizerunkiem smoka w srodku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:59 am
Baliaur Miss_Karina uuups... sweatdrop ja miałam kilka koszmar�w, pierwszy najbardziej realistyczny to miałam jak miałam 7-8 latek i sniło mi sie, że krokodyl mnie atakuje (tak pokrootce) sweatdrop moje dwa najgorsze to w skrocie jak siedze na kanapie i trafiaja tuz nad moja glowa miecze w sciane.. i jak.. dobra pomine ten gorszy xp sweatdrop lepij nie opowiadaj sweatdrop ja miałam jeden w ktorym jest czelusc bezdenna i nic nie ma sweatdrop ok, nie moowmy juz na temat koszmaroow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:01 am
Miss_Karina Baliaur Miss_Karina uuups... sweatdrop ja miałam kilka koszmar�w, pierwszy najbardziej realistyczny to miałam jak miałam 7-8 latek i sniło mi sie, że krokodyl mnie atakuje (tak pokrootce) sweatdrop moje dwa najgorsze to w skrocie jak siedze na kanapie i trafiaja tuz nad moja glowa miecze w sciane.. i jak.. dobra pomine ten gorszy xp sweatdrop lepij nie opowiadaj sweatdrop ja miałam jeden w ktorym jest czelusc bezdenna i nic nie ma sweatdrop ok, nie moowmy juz na temat koszmaroow whee dobra.. tylko ta wizja mnie naprawde troshke dlugo meczyla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:04 am
Baliaur Miss_Karina Baliaur Miss_Karina uuups... sweatdrop ja miałam kilka koszmar�w, pierwszy najbardziej realistyczny to miałam jak miałam 7-8 latek i sniło mi sie, że krokodyl mnie atakuje (tak pokrootce) sweatdrop moje dwa najgorsze to w skrocie jak siedze na kanapie i trafiaja tuz nad moja glowa miecze w sciane.. i jak.. dobra pomine ten gorszy xp sweatdrop lepij nie opowiadaj sweatdrop ja miałam jeden w ktorym jest czelusc bezdenna i nic nie ma sweatdrop ok, nie moowmy juz na temat koszmaroow whee dobra.. tylko ta wizja mnie naprawde troshke dlugo meczyla xp mam nadzieje ze teraz cie opuscila whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:04 am
nie wiem czego tu sie bac- jesli sie zdaje sobie sprawe ze to faktycznie jest sen kiedy go snimy to to sie robi nawet przyjemne- oczywiscie o ile ktoś umie świadomie śnić ewentualnie programować sny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:06 am
Solmir nie wiem czego tu sie bac- jesli sie zdaje sobie sprawe ze to faktycznie jest sen kiedy go snimy to to sie robi nawet przyjemne- oczywiscie o ile ktoś umie świadomie śnić ewentualnie programować sny wink ja sie nauczylem blaugh ale nie zawsze wychodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina dobra.. tylko ta wizja mnie naprawde troshke dlugo meczyla xp mam nadzieje ze teraz cie opuscila whee nio nie do konca.... ale zapewne niedlugo nadejdzie nowa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Solmir Miss_Karina Solmir sprytne wink ja mam jeden ale za to wspanialy wink niom whee i kazde jest z innych stron swiata. Jeden jest ze wschodu, drugi z zachodu a trzeci z południa, brakuje północnego whee ja mam indiański z wizerunkiem smoka w srodku wink 4laugh uwielbiam smoki!!! whee ostatni raz wspomne o snach/koszmarach- mialam taką kumpelę, kt�ra miała codziennie sny ktore były urywkiem nastepnego dnia O.o mi tez czasem cos sie sni proroczego, cos co spelnia sie w najblizszym lub najdalszym czasie whee najwiecej ich sie spelnilo w tym roku i sie zastanawiam czasem co to moze oznaczac... ^^" stałas sie medium astralnym, szkoda tylko ze to jest krotkotrwałe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Solmir nie wiem czego tu sie bac- jesli sie zdaje sobie sprawe ze to faktycznie jest sen kiedy go snimy to to sie robi nawet przyjemne- oczywiscie o ile ktoś umie świadomie śnić ewentualnie programować sny wink hieh xd czasem mi sie sni to co sobie opowiadam gdy ide spac xd dawno temu pewnego dnia nie moglam zasnac wiec opowiedzialam sobie historyjke...po 5 minutach zasnelam jak dziecko whee i zostalo mi do dzis, jak sobie nie opowiem to z trudem zasypiam whee i kazdego dnia to zupelnie inna historia xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 10:08 am
Solmir stałas sie medium astralnym, szkoda tylko ze to jest krotkotrwałe 3nodding u mnie nie bedzie to takie krótkotrwałe ^^" cos o tym wiem ^^" Bali- spokojnie...jak bedzie cie nawiedzac to sila woli wyobrazaj sobie cos co jest dla ciebie przyjemne i trzymaj sie tego obsesyjnie mocno, to moze wtedy odejdzie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|