Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5536 5537 5538 5539 5540 5541 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Liilith

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 9:54 am

Miss_Karina
Solmir
Miss_Karina
Solmir
nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink
wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze)

a wiesz ze to zle miec kilka łapaczy przy jednej osobie- bijac sie o koszmary gubią je po drodze wink
ja mam tak rozmiesczone, ze nie bija sie whee i jak gdzies wyjezdzam to zabieram maly ze sobą xd wtedy spokojnie spie whee
sprytne wink ja mam jeden ale za to wspanialy wink
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 9:54 am

Miss_Karina
Solmir
Miss_Karina
Solmir
nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink
wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze)

a wiesz ze to zle miec kilka łapaczy przy jednej osobie- bijac sie o koszmary gubią je po drodze wink
ja mam tak rozmiesczone, ze nie bija sie whee i jak gdzies wyjezdzam to zabieram maly ze sobą xd wtedy spokojnie spie whee

eeeeeee ja nocnych koszmarof nie mam od 10 lat...
ostatni moj byl jak mialam 5 lat i cale stado zwierzat mnie gonilo w ciemnosci

Baliaur

Miss_Karina

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 9:57 am

Solmir
niom whee i kazde jest z innych stron swiata. Jeden jest ze wschodu, drugi z zachodu a trzeci z południa, brakuje północnego whee
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 9:58 am

Miss_Karina
uuups... sweatdrop ja miałam kilka koszmar�w, pierwszy najbardziej realistyczny to miałam jak miałam 7-8 latek i sniło mi sie, że krokodyl mnie atakuje (tak pokrootce) sweatdrop

moje dwa najgorsze to w skrocie jak siedze na kanapie i trafiaja tuz nad moja glowa miecze w sciane.. i jak.. dobra pomine ten gorszy xp sweatdrop

Baliaur

Liilith

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 9:59 am

Miss_Karina
Solmir
niom whee i kazde jest z innych stron swiata. Jeden jest ze wschodu, drugi z zachodu a trzeci z południa, brakuje północnego whee
ja mam indiański z wizerunkiem smoka w srodku wink
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 9:59 am

Baliaur
Miss_Karina
uuups... sweatdrop ja miałam kilka koszmar�w, pierwszy najbardziej realistyczny to miałam jak miałam 7-8 latek i sniło mi sie, że krokodyl mnie atakuje (tak pokrootce) sweatdrop

moje dwa najgorsze to w skrocie jak siedze na kanapie i trafiaja tuz nad moja glowa miecze w sciane.. i jak.. dobra pomine ten gorszy xp sweatdrop
lepij nie opowiadaj sweatdrop ja miałam jeden w ktorym jest czelusc bezdenna i nic nie ma sweatdrop ok, nie moowmy juz na temat koszmaroow whee

Miss_Karina

Baliaur

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:01 am

Miss_Karina
Baliaur
Miss_Karina

lepij nie opowiadaj sweatdrop ja miałam jeden w ktorym jest czelusc bezdenna i nic nie ma sweatdrop ok, nie moowmy juz na temat koszmaroow whee
dobra.. tylko ta wizja mnie naprawde troshke dlugo meczyla xp
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:02 am

[ Message temporarily off-line ]

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:04 am

Baliaur
Miss_Karina
Baliaur
Miss_Karina

mam nadzieje ze teraz cie opuscila whee
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:04 am

nie wiem czego tu sie bac- jesli sie zdaje sobie sprawe ze to faktycznie jest sen kiedy go snimy to to sie robi nawet przyjemne- oczywiscie o ile ktoś umie świadomie śnić ewentualnie programować sny wink

Liilith

Falcone

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:06 am

Solmir
nie wiem czego tu sie bac- jesli sie zdaje sobie sprawe ze to faktycznie jest sen kiedy go snimy to to sie robi nawet przyjemne- oczywiscie o ile ktoś umie świadomie śnić ewentualnie programować sny wink

ja sie nauczylem blaugh
ale nie zawsze wychodzi

Miss_Karina
mam nadzieje ze teraz cie opuscila whee
nio nie do konca.... ale zapewne niedlugo nadejdzie nowa crying

Baliaur

Liilith

Miss_Karina
Solmir
Miss_Karina
Solmir
ja mam indiański z wizerunkiem smoka w srodku wink
4laugh uwielbiam smoki!!! whee

ostatni raz wspomne o snach/koszmarach- mialam taką kumpelę, kt�ra miała codziennie sny ktore były urywkiem nastepnego dnia O.o mi tez czasem cos sie sni proroczego, cos co spelnia sie w najblizszym lub najdalszym czasie whee najwiecej ich sie spelnilo w tym roku i sie zastanawiam czasem co to moze oznaczac... ^^"
stałas sie medium astralnym, szkoda tylko ze to jest krotkotrwałe 3nodding

Solmir
hieh xd czasem mi sie sni to co sobie opowiadam gdy ide spac xd dawno temu pewnego dnia nie moglam zasnac wiec opowiedzialam sobie historyjke...po 5 minutach zasnelam jak dziecko whee i zostalo mi do dzis, jak sobie nie opowiem to z trudem zasypiam whee i kazdego dnia to zupelnie inna historia xd xd

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 10:08 am

Solmir
stałas sie medium astralnym, szkoda tylko ze to jest krotkotrwałe 3nodding
u mnie nie bedzie to takie krótkotrwałe ^^" cos o tym wiem ^^"

Bali- spokojnie...jak bedzie cie nawiedzac to sila woli wyobrazaj sobie cos co jest dla ciebie przyjemne i trzymaj sie tego obsesyjnie mocno, to moze wtedy odejdzie? ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5536 5537 5538 5539 5540 5541 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games