|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:39 am
wywlok666 2 Christoff_Gangrell -> Blood .. czyżbyś się wybierał? Chciałem... ale nie wiem czy siem uda...nie stety..... Ale mam ich "1st Album" (RZĄDZI)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:40 am
Solmir no to ciesz sie ze ja ci sie nie snie- juz bys nie wstala hehe hweke?? kepasa?? eek mozesh jasniej xp ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:41 am
Miss_Karina Baliaur Solmir Baliaur Witam *zaczyna sie wiercic jakby miala koszmary* witaj - to przeze mnie? tak dzialam na ciebie? nieeeeeeeee koszmary - cos normalnego.... tylko ze miewam je zazwyczaj na jawie sweatdrop miewasz koszmary na jawie? O.o ja jedynie w snach, ale nie bede opowiadac jakie sweatdrop bo troche strasznych mialam ale odkad mam Łapacz Snów to ani jeden koszmar mi sie nie sni whee (czyt chyba 3-4 lata xd ) nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:41 am
Christoff_Gangrell wywlok666 2 Christoff_Gangrell -> Blood .. czyżbyś się wybierał? Chciałem... ale nie wiem czy siem uda...nie stety..... Ale mam ich "1st Album" (RZĄDZI) no ba XDDDD ja mieszkam w wawie .. wiec daleko nie mam .. a 30 zł to grosze XDDDDDDDDDd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:43 am
*patrzy na zegarek i leniwie podnosi się z fotela*
czas na mnie i na moje małe randez-vous ...
postaram się wrócić wieczorem ...
adieu
*znika w swoim pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:43 am
Baliaur Solmir no to ciesz sie ze ja ci sie nie snie- juz bys nie wstala hehe hweke?? kepasa?? eek mozesh jasniej xp ?? nienhte mea bella donna, tylko mowie ze mozna sie mnie rownie mocno przestraszyc hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:44 am
Solmir nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze) Prinee- nie wiem xp i nie zadawaj juz ponownie tych pytan, bo mod moze sie zdenerwowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:46 am
Solmir Baliaur Solmir no to ciesz sie ze ja ci sie nie snie- juz bys nie wstala hehe hweke?? kepasa?? eek mozesh jasniej xp ?? nienhte mea bella donna, tylko mowie ze mozna sie mnie rownie mocno przestraszyc hehe bella donna??? mysz bezwonna?? xp nie mozna na pewno nie mozna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:46 am
Miss_Karina Solmir nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze) a wiesz ze to zle miec kilka łapaczy przy jednej osobie- bijac sie o koszmary gubią je po drodze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:49 am
Baliaur Solmir Baliaur Solmir no to ciesz sie ze ja ci sie nie snie- juz bys nie wstala hehe hweke?? kepasa?? eek mozesh jasniej xp ?? nienhte mea bella donna, tylko mowie ze mozna sie mnie rownie mocno przestraszyc hehe bella donna??? mysz bezwonna?? xp nie mozna na pewno nie mozna wink nie zwykłem kłamać- to sie tyczy tych dwoch rzeczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:49 am
Solmir Miss_Karina Solmir nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze) a wiesz ze to zle miec kilka łapaczy przy jednej osobie- bijac sie o koszmary gubią je po drodze wink wg mnie o wiele gorsze sa straszne wizje na jawie... zwlaszcza z soba w glownej roli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:51 am
Solmir Miss_Karina Solmir nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze) a wiesz ze to zle miec kilka łapaczy przy jednej osobie- bijac sie o koszmary gubią je po drodze wink ja mam tak rozmiesczone, ze nie bija sie whee i jak gdzies wyjezdzam to zabieram maly ze sobą xd wtedy spokojnie spie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:54 am
Miss_Karina Solmir nie zniszcz go bo złapane, wyjdą na świat wink wiem xd i mam wzmocniona ochrone xd (czyt. mam 3 Łapacze) Prinee- nie wiem xp i nie zadawaj juz ponownie tych pytan, bo mod moze sie zdenerwowac sweatdrop no bo kurde niktnie odpowiedział scream a każdy wie bo zapisywał się do gildii scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|